- Konu Sahibi persprincess
-
7 numara tam bir prensesss.. masal gibi çok hoş..
12 numaranın da gül şeklinde eteği çok hoşuma gidiyor...
benimde gelinliğim kabarık:):)sonradan abarttım diye düşünüyorum ama bilemiyorum:)):)
2-4-5 beğendim
ama senin konuşmanı beğenmedim
biz Türküz canım bu kadar özentiliğe gerek yok bu yüzden seni kınıyorum sen git avrupada biyerde evlen bence
çok teşekkür ederim. çok mutlu oldum. günlerdir acaba gelinliğim kötümü oldu dye uyuyamıyordum böyle güzel olumu yorumlar alınca hoşuma gidiyor.
buraya eklemende büyük incelik. teşekkürler
incelikten değil canım benim gelinliğin çok güzel ondan ekledim.nasrettin hoca çocuk ve binek hayvanı arasında geçen bi fıkra vardır bilirsin.herkes bişey söyler duyma. ben çok beğendim gelinliğini allahaşkına muhteşem yüzyılı falan izlemiyomusun bence artık avangard böyle görkemli şeylere dönecek yakında moda tamamen canım bence herşeyde ışıl ışıl güzeldir . hiç uyuyamamazlık yapma sen, napıcaksın düz kefen gibi gelinliği ayol şimdi herkes böyle gelinlik alıyo diye millet utanmasa beyaz peştemalle nikah yapacak? kanımızda var demek ki bizim şıkır şıkırlık:) çok güzel bi gelin olacaksın rahatça uyu.
çok güzelmiş gelinliğin cicim benimkide buna benziyordu renk olarak aynısı diyebilirim. eklenebiliyorsa bende ekleyeyim arkadaşlara fikir olurçok teşekkür ederim. çok mutlu oldum. günlerdir acaba gelinliğim kötümü oldu dye uyuyamıyordum böyle güzel olumu yorumlar alınca hoşuma gidiyor.
buraya eklemende büyük incelik. teşekkürler
bak bi yandaş daha geldi aynı fikirde gumusscum. kesinlikle eklemeni bekliyorum ben melke.çok güzelmiş gelinliğin cicim benimkide buna benziyordu renk olarak aynısı diyebilirim. eklenebiliyorsa bende ekleyeyim arkadaşlara fikir olur
teşekkürler canım..çok sevindimm beğenmene. zevklerimiz uyuşuyor demekkiçok güzelmiş gelinliğin cicim benimkide buna benziyordu renk olarak aynısı diyebilirim. eklenebiliyorsa bende ekleyeyim arkadaşlara fikir olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?