• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kabarık ışıl ışıl cinderella styla:)

persprincess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
196
0
0
İçel Mersin
düğününde kendini kabarık ışıl ışıl görmek isteyen benim gibi kızlarımıza,avangard şeyler(mobilya gelinlik eş herşey olur) seven böyle herşeyi ihtişamlı böyle ışıl ışıl seven kızlar için geliyo bu modeller:)
düğünü sadece ceremony tarzı western bir point of view la görmeyen aklı europe da kalmamış, XIV.Loui style değilde direk Osmanlı Saray ihtişamı seven eastern saraylı kızlara geliyo:D

1

2

3

4

5

6

7

Son düzenleme:
8

9

10

11

12

13

valla bunlar bile "a bit" sade geliyo bana, eee sanırım 20 yıl sonra bende sade modelleri beğenicem daha batılı bakış açısı kazanamadım malum.senin değerini eninde sonunda anlayacağım Zac Posen 20 yıl bekle beni:D
sizde kabarık gelinlik modeli seviyorsanız hemşirenize yardımcı olsanız ziyadesiyle memnun olurum.
arada parazit olan yabancı kelimeler ingilizce bildiğimi göstermek için değil mesaj vermek içindir:)
Ottoman Empire forever:)

şaka bi yana kısmetse inşallah 1 yıl içinde evleniyorum kızlar şaşaalı kabarık modeller seviyorum.fikirleriniz için teşekkürler.

Son düzenleme:
7 numara tam bir prensesss.. masal gibi çok hoş..

12 numaranın da gül şeklinde eteği çok hoşuma gidiyor...

Son düzenleme:
2-4-5 beğendim
ama senin konuşmanı beğenmedim
biz Türküz canım bu kadar özentiliğe gerek yok bu yüzden seni kınıyorum sen git avrupada biyerde evlen bence:20:

2-4-5 beğendim
ama senin konuşmanı beğenmedim
biz Türküz canım bu kadar özentiliğe gerek yok bu yüzden seni kınıyorum sen git avrupada biyerde evlen bence:20:

canım benim özentilikten değil zaten, yanlış anlaşılacağını biliyodum da bu konuşmanın, ama bilen arkadaşlar sebebini biliyorlar. gelinlik modellerinde nightwalker ın açtığı " bu da benim gelinliğim umarım beğenirsiniz" konulu bir forum var gelinlik modellerinde orayı tamamen okuyun anlarsınız bence nedenini.yine de yanlış anlaşıldıysam üzgünüm.sürekli olarak bizim kızlarımız sadelik sevmiyo,pronovias türkiye gibi küçük bir pazar içinmi hazırlıyo sanıyosunuz o sade vs modelleri tarzı cümleler kuran düz mobilya bulamıyorum bizim kızlar süslü şeyler seviyor diyerek batılı bakış açısını daha hoş bulan bir arkadaşa karşı mesajdı o.
ben hatta altına ottoman empire forever dedim:) sonsuza kadar osmanlı imparatorluğu,saray ihtişamı vs anlamıyla söyyledim.amacım asla ve katiyetle öyle araya ingilizce cümleler serpiştirerek bilgiçlik yapmak değil tam aksine mesaj vermekti gerekli yerlere.yoksa türkçe karşılığının olduğu yerde ingilizce konuşmam. tarzım değildir. yine de tekrardan yanlış anlaşıldıysam üzgünüm.

eklenebilirse ekleyelim canım:) ki bence de eklenmeyi hakediyo.allah nazardan saklasın çok beğenmiştim zaten.

çok teşekkür ederim. çok mutlu oldum. günlerdir acaba gelinliğim kötümü oldu dye uyuyamıyordum böyle güzel olumu yorumlar alınca hoşuma gidiyor.
buraya eklemende büyük incelik. teşekkürler

çok teşekkür ederim. çok mutlu oldum. günlerdir acaba gelinliğim kötümü oldu dye uyuyamıyordum böyle güzel olumu yorumlar alınca hoşuma gidiyor.

incelikten değil canım benim gelinliğin çok güzel ondan ekledim.nasrettin hoca çocuk ve binek hayvanı arasında geçen bi fıkra vardır bilirsin.herkes bişey söyler duyma. ben çok beğendim gelinliğini allahaşkına muhteşem yüzyılı falan izlemiyomusun bence artık avangard böyle görkemli şeylere dönecek yakında moda tamamen canım bence herşeyde ışıl ışıl güzeldir . hiç uyuyamamazlık yapma sen, napıcaksın düz kefen gibi gelinliği ayol şimdi herkes böyle gelinlik alıyo diye millet utanmasa beyaz peştemalle nikah yapacak? kanımızda var demek ki bizim şıkır şıkırlık:) çok güzel bi gelin olacaksın rahatça uyu.

incelikten değil canım benim gelinliğin çok güzel ondan ekledim.nasrettin hoca çocuk ve binek hayvanı arasında geçen bi fıkra vardır bilirsin.herkes bişey söyler duyma. ben çok beğendim gelinliğini allahaşkına muhteşem yüzyılı falan izlemiyomusun bence artık avangard böyle görkemli şeylere dönecek yakında moda tamamen canım bence herşeyde ışıl ışıl güzeldir . hiç uyuyamamazlık yapma sen, napıcaksın düz kefen gibi gelinliği ayol şimdi herkes böyle gelinlik alıyo diye millet utanmasa beyaz peştemalle nikah yapacak? kanımızda var demek ki bizim şıkır şıkırlık:) çok güzel bi gelin olacaksın rahatça uyu.

:)) sağol canım. haklısın aslında herkes bişey diyor. düz bişey alsam bu ne dümdüz derler, ışıl nışıl olsa abartı derler.. nişanlımda söylüyor hep herkesi memnun edemeyiz die ama, içime kurt düşürüyorlar işte..

mesela canım ben şu modele de bayılmıştım böyle bişeyler olacağını biliyorum gelinliğimin, seninki de tam böyle benim istediğim kriterlere uygun,google dan nasıl şeyler arattığımı görsen anlarsın zaten:)taşlı ışıl ışıl prenses parlak falan falan hep böyle aratıyorum:)

işte bunu giysem düğünümde millet avize gibi der disko topu gibi der.der de der:) çok mu umurumda ben severek giydikten sonra,ben sevdikten sonra. ayakkabı aksesuar falan sade seviyorum ama gelinlik dedinmi orda durucan. (aslında beğendiğim bi gelinlik ayakkabısıda tam böyle heryeri taşlı ama:)

Son düzenleme:
çok güzelmiş gelinliğin cicim benimkide buna benziyordu renk olarak aynısı diyebilirim. eklenebiliyorsa bende ekleyeyim arkadaşlara fikir olur:D

4 ve 7 numara çok güzel ama ben daha önce başka bi yerde görüp de aşık olduğum 9 numaraya bayılıyorumm:69:
eline sağlık:71::71:

Back