• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kabaran kaşıntı

HuzurZ

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
3
IMG-20240607-WA0011.jpeg
Arkadaşlar 33+3 haftalık hamileyim kollarımda bacaklarimda böyle kaşıntı kabarma oluyor başına gelen varmı doktoruma gidemedim bu sabah başladı.

Ürtiker çıkm
Eki Görüntüle 3438479 Arkadaşlar 33+3 haftalık hamileyim kollarımda bacaklarimda böyle kaşıntı kabarma oluyor başına gelen varmı doktoruma gidemedim bu sabah başladı.
Ürtiker çıkmış, yeme içmeden olabiliyor, güneşten sıcaktan olabiliyor en çokta stresten oluyor

Korkulacak bir durum değil gebelikte oluşanları da duymuştum. Bende de var stres yapınca genelde çıkıyor yarım saat içinde kendiliğinden geçiyor. Normalde alerjinit ya da crebros kullanıyordum şuan hamile olduğum için kullanmıyorum. Daha geçtiğimiz hafta immünoloji alerji bölümüne gittim. Doktor gebelik için sıkıntı oluşturmaz bebeğe zarar vermez dedi ilaç olarak kaşıntı uzun sürerse crebros kullanabilirsin gebeler kullanabiliyor dedi. Ben yinede kullanmıyorum ılık duş alınca geçiyor benimki

Back