- Konu Sahibi marjinalfaydali
-
bence cok kaliteli montlarinizi denemeyin ne olur ne olmaz sonradan uzulmeyin
bende denemeye cesaret edemem..
o su birikintisiyle kuruyan bir kabanıda giyemem açıkçası.
herşeyden sıkıp yılda bir bu tür şeylerin kuru temizlemeye verilmesi taraftarıyım.
VALLA mis gibi oldu kaşe kabanım :icecream:
Çok sevindim balsuratcım.Çünkü aklımda kalmıştı ya kızcagızın kabanına birşey olursa diye :) Ama hassas davranıldığında görüldüğü gibi hiçbir şey olmuyor.Kaldı ki ben kuru temizlemeciye verdiğim kaç tane mont kaban vs.nin pis pis koktuğunu, temizlenmediğini gördüm. Makinaya atıp yıkarsanız bozulabilir ama bence yağmur kar gören kabanlar sırılsıklam yağmurda çekmiyorsa bozulmuyorsa, küvette görecegi yün şampuanlı muameleden zarar görmez diye düşünüp böyle bi işe kalkıştım ben de.
Bende kaşe kabanımı makinenin yünlüler için olan narin yıkama programına 30 dereceye atıyorum, çıkardıktan sonra askıya geçirip o şekilde kurutuyorum hiç bir kırışıklık kalmıyor, ceket mont tarzı şeylere de aynı işlemi uyguluyorum, yıkarken renkliler için olan deterjandan kullanıyorum renklerde solmuyor, bende bu sayede kuru temizleme parası vermekten kurtuldum
Evet ya, bişey olmaz tabi kaydirigubbakcemile3 Zaten suya atınca çekecekse her sene o kadar yağmur kar yiyince 3 senede kısalması lazım değil miAma yine de yünlü programında da olsa makinada vatkası bozulur, eteği büzülür diyenler için en iyisi küvet, küveti olmayanlara da leğen yöntemi kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?