Kabak lifli kese duydum ama sabunu ilk kez duyuyorum.
Yuzumu paramparca etti aktardan aldim da o kadar aldığımız her şeyin iyisi ya da kötüsü vardır demek ki siz kötü bir ürüne denk gelmişsiniz
Aldığımız her ürünün iyisi kötüsü vardır siz kötü olanına denk gelmişsinizYuzumu paramparca etti aktardan aldim da o kadar kotu
BIri paris urunu biri meksika urunu mu yapisi ayni isteAldığımız her ürünün iyisi kötüsü vardır siz kötü olanına denk gelmişsiniz
Markayı bilmem ama ben kullanıyorum biz yapıyoruz yüzüm gayet ışıl ışılBIri paris urunu biri meksika urunu mu yapisi ayni iste
Marka degik icerik ayni ben arkadaslara burdan soyleyim sakin aktardan almayinMarkayı bilmem ama ben kullanıyorum biz yapıyoruz yüzüm gayet ışıl ışıl
Aktar değiliz biz bu aradaMarka degik icerik ayni ben arkadaslara burdan soyleyim sakin aktardan almayin
Ayrıca sizin yüzünüze yaramadı diye herkesin yüzü aynı şekilde olacak diye bir kural yok değil miMarka degik icerik ayni ben arkadaslara burdan soyleyim sakin aktardan almayin
Ya lutfen kac arkadasim birlikte aldik hepimizinki mahvolduAyrıca sizin yüzünüze yaramadı diye herkesin yüzü aynı şekilde olacak diye bir kural yok değil mi
Yüzünüze kabak lifi sürmeyin markadan bağımsız olarak. Cilt bariyerinizi mahveder. Vücudunuza kullanabilirsiniz.Marka degik icerik ayni ben arkadaslara burdan soyleyim sakin aktardan almayin
Bu sadece benim yuzumYa lutfen kac arkadasim birlikte aldik hepimizinki mahvoldu
Haklı olabilirsiniz ama dediğim gibi her ürünü bir tutmamak lazım ben de kullanıyorum mesela benim yüzümde hiçbir sıkıntı yok bunu satmak için söylemiyorum cilt tipleri farklı olabiliyorDilan polati sevmem bir kere sabununu aldim sadece onu kullandim iyiydi somra urunleri kalkinca bunu aldim bu da mahvetti