Kabak detoksu

3 günlük yapılıyor bu detoks instagramda gördüm bende bi diyetisten onermis herkes yapıyor bende yapmak istedim bugün sin günüm ilk gun 600 gram verdim. 2 tane kabagi rendeleyip sarimsak baharat ustunede yogurt dereotu ve cevizle birlikte yiyorsunuz ogle ve aksam yaninda ekmek yok tuzda yok. Ben 71 72 arasi gidip geliyorum 12 kg verdim 69 inmeye çalışıyorum ama bi turlu olmuyor o yuzden yapmaya karar verdim instagramda kabak detoksu olarak aratirsan ordanda bilgi alabilirsin

Merhaba Kızlar,
Ben de yarın kabak detoksuna başlıyorum. 73 kilogramım an itibariyle. Sonucu sizlerle paylaşacağım. Kabak detoksu yapıp da etkisini gören var mı acaba?

merhaba 2 gündür kabak detoksu yapıyorum yani bugün daha 2. gün ve sabah tartıldım 1,6 kilo gitmiş
nasıl oldu hiç bi fikrim yok.ama kabak detoksu sanırım 3 gün değil sürekli de yapılabilirmiş
ideal kiloma gelene kadar yapmayı düşünüyorum.

2 kabak kavurmasini öğlen akşam mı yeniyor yoksa 2 kabak öğlen 2.kabak akşam mi yeniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…