- 1 Eylül 2013
- 837
- 437
-
- Konu Sahibi Perimasali
İnsan bazen en sevdiğini bile istemeden kırabilir. Gebe kalma stresinden sinirlendi diyelim. Yoğurt için pis küfür, ardından arabada ağlayan kadına bağırma, banyoda bağırma, odada bağırma, gıdası az gelmiş gibi o halde bağıra çağıra meyve sıktırma insanın ağzından kaçmaz. Huyu böyle demek ki kocanızın. Hamile kalma konusunda hala emin misiniz? İğneler ziyan olmasın diye bu ruh halinde birlikte olmayı ben şahsen başaramazdım.slm kızlar 5 yıllık Evliyim bu Sürede mutlu bir evliliğim var çok şükür eşimi seviyorum oda beni seviyor diye düşünüyordum evliliğimiz boyunca çok nadir kavga ettik hemen konuya geceyim dün eve birşeyler lazımdı arabada gelirken söyledim küçük bir marketin önünde durdu burdan alma ileride süper market var daha taze olur dedim burasıda yeni açıldı yoğurt aynı yoğurt heryerde ne farkeder dedi bende olsun büyük markete gidelim dedim bu çıldırdı s... Marketi s... Yoğurdu şoka girdim .bu kavga edilecek bir meselemi dedim yok efendim sen Herşeyi seçiyorsun onu ordan alalım bunu burdan alalım bu kadar takıntılı olma bırak nerden alırsam alırım neyse büyük markete gitti Aldı ben arabada ağlamaya başladım bu dahada çıldırdı sus ağlama eve çıktık banyoya girdim kapıda bağırıyor çık ben giricem odama gidiyorum arkamdan geliyor susacaksın benim asabımı bozma dedi mutfağa gitti bir hışımla gel bana meyve sık nasıl bağırıyor ama inanın korktum ondan Ağlayarak sıktım yani çok çok üzüldüm bana seni adam edicem diyor bu ağlamaları bırakacaksın diyor gece Yarısı hiç cevap veremedim sesini yükseltince benim dilim tutuluyor resmen normalde pabuç bırakmam ama onun ciddi sinirlendiğini görünce öyle kalakalıyorum yani böyle basit bir konuyu güzel bir dille söylese bu durumdan hoşlanmadığını anlarım bir anda deliye döndü desem yeridir şimdi size sormak istediğim yaklaşık 10 gündür iğnelerle gebelik için tedavi oluyordum dün gece de hastanede çatlatma iğnemi yaptırdık eve dönerken oldu bu olay bu akşam ve yarın ilişki olması gerekiyor şu an konuşmuyoruz zorlu bir süreçti tedavi Süreci boşverip o iğneleri boş yere mi yapmış olayım yoksa salak gibi yanına mı yanaşayım Aklım çok Karışık henüz çocuğumuz yok ikimizde çok istiyoruz nasıl olacak bu iş ne yapmalıyım o kadar bağırmadan sonra
çocuk olursa durumun daha vahim bence iyice canavarlaşacak karekterde birine benziyorslm kızlar 5 yıllık Evliyim bu Sürede mutlu bir evliliğim var çok şükür eşimi seviyorum oda beni seviyor diye düşünüyordum evliliğimiz boyunca çok nadir kavga ettik hemen konuya geceyim dün eve birşeyler lazımdı arabada gelirken söyledim küçük bir marketin önünde durdu burdan alma ileride süper market var daha taze olur dedim burasıda yeni açıldı yoğurt aynı yoğurt heryerde ne farkeder dedi bende olsun büyük markete gidelim dedim bu çıldırdı s... Marketi s... Yoğurdu şoka girdim .bu kavga edilecek bir meselemi dedim yok efendim sen Herşeyi seçiyorsun onu ordan alalım bunu burdan alalım bu kadar takıntılı olma bırak nerden alırsam alırım neyse büyük markete gitti Aldı ben arabada ağlamaya başladım bu dahada çıldırdı sus ağlama eve çıktık banyoya girdim kapıda bağırıyor çık ben giricem odama gidiyorum arkamdan geliyor susacaksın benim asabımı bozma dedi mutfağa gitti bir hışımla gel bana meyve sık nasıl bağırıyor ama inanın korktum ondan Ağlayarak sıktım yani çok çok üzüldüm bana seni adam edicem diyor bu ağlamaları bırakacaksın diyor gece Yarısı hiç cevap veremedim sesini yükseltince benim dilim tutuluyor resmen normalde pabuç bırakmam ama onun ciddi sinirlendiğini görünce öyle kalakalıyorum yani böyle basit bir konuyu güzel bir dille söylese bu durumdan hoşlanmadığını anlarım bir anda deliye döndü desem yeridir şimdi size sormak istediğim yaklaşık 10 gündür iğnelerle gebelik için tedavi oluyordum dün gece de hastanede çatlatma iğnemi yaptırdık eve dönerken oldu bu olay bu akşam ve yarın ilişki olması gerekiyor şu an konuşmuyoruz zorlu bir süreçti tedavi Süreci boşverip o iğneleri boş yere mi yapmış olayım yoksa salak gibi yanına mı yanaşayım Aklım çok Karışık henüz çocuğumuz yok ikimizde çok istiyoruz nasıl olacak bu iş ne yapmalıyım o kadar bağırmadan sonra
Böyle bi adamdan çocuk da yapmayın zaten. Bırakın ne hali varsa görsün. Nasıl davranışlar bunlar???slm kızlar 5 yıllık Evliyim bu Sürede mutlu bir evliliğim var çok şükür eşimi seviyorum oda beni seviyor diye düşünüyordum evliliğimiz boyunca çok nadir kavga ettik hemen konuya geceyim dün eve birşeyler lazımdı arabada gelirken söyledim küçük bir marketin önünde durdu burdan alma ileride süper market var daha taze olur dedim burasıda yeni açıldı yoğurt aynı yoğurt heryerde ne farkeder dedi bende olsun büyük markete gidelim dedim bu çıldırdı s... Marketi s... Yoğurdu şoka girdim .bu kavga edilecek bir meselemi dedim yok efendim sen Herşeyi seçiyorsun onu ordan alalım bunu burdan alalım bu kadar takıntılı olma bırak nerden alırsam alırım neyse büyük markete gitti Aldı ben arabada ağlamaya başladım bu dahada çıldırdı sus ağlama eve çıktık banyoya girdim kapıda bağırıyor çık ben giricem odama gidiyorum arkamdan geliyor susacaksın benim asabımı bozma dedi mutfağa gitti bir hışımla gel bana meyve sık nasıl bağırıyor ama inanın korktum ondan Ağlayarak sıktım yani çok çok üzüldüm bana seni adam edicem diyor bu ağlamaları bırakacaksın diyor gece Yarısı hiç cevap veremedim sesini yükseltince benim dilim tutuluyor resmen normalde pabuç bırakmam ama onun ciddi sinirlendiğini görünce öyle kalakalıyorum yani böyle basit bir konuyu güzel bir dille söylese bu durumdan hoşlanmadığını anlarım bir anda deliye döndü desem yeridir şimdi size sormak istediğim yaklaşık 10 gündür iğnelerle gebelik için tedavi oluyordum dün gece de hastanede çatlatma iğnemi yaptırdık eve dönerken oldu bu olay bu akşam ve yarın ilişki olması gerekiyor şu an konuşmuyoruz zorlu bir süreçti tedavi Süreci boşverip o iğneleri boş yere mi yapmış olayım yoksa salak gibi yanına mı yanaşayım Aklım çok Karışık henüz çocuğumuz yok ikimizde çok istiyoruz nasıl olacak bu iş ne yapmalıyım o kadar bağırmadan sonra