Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kaaynımın nişanından ne giymeliyim

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
arkadaşlar 15 gün sonra kaynımın nişanı var kız evinde aile arasında olcak ben ne giyeceğimi bilmiyorum bende yeni gelin sayılırım :)) elbise üzerine mi ceket mi yoksa tek parça elbise mi ve nasıl bişey giyilir ki bilemedim bana yardımcı olun lütfen çok az vaktiim kaldı ( mesela model ve renk önerirseniz çok iyi olurr lütfeennnn

günlük giyebilceğin bir elbise seç bence canım. takacağın aksesuarlarla o geceye uygun olabilirsin. ne abartı olur ne sönük kalırsın. ama günlük elbise derken de penye kumaş seçme. çok basit duruyor onlar. siyah renk en güzeli. böyle durumlarda kurtarıcı renktir bence.

Şimdi ekliyorum modeller :) Evli misin bu arada ? Yoksa sende mi nişanlısın?

ayy bayıldım valla harika kombinler yapmışsın çok zevkli olduğun belli uğraşmışsın hakikaten çok çok saol güzel fikirler oldu bana. az önce öğrendim ki bi restaurantta olacakmış nişan. bunları nereden buldun ben nasıl bulucam bunları nerede satılıyodur ki :26::26:

Ufak bir yerde yaşıyorsan belki aynılarını bulamazsın ama bu tarz şeyler bulabilirsin. Renk uyumları böyle olabilir en azından alcağın şeyi bilirsin bunların tıpkısı değilde benzeri şeyleri alabilirsin canım. Rica ederim yardım edebildiysem önemli olan o :)

bence yeni gelın olarak iddalı gıyınmelısın fazla abartıya kacmadan ama ben siyahı öneririm hem sık hemde heryer için asil bi renk kolay gelsın

Son düzenleme:
bence yeni gelın olarak iddalı gıyınmelısın fazla abartıya kacmadan ama ben siyahı öneririm hem sık hemde heryer için asil bi renk kolay gelsın

tşk ederim canım haklısın siyah en doğru seçim olucak. nişan ertelenmiş 3 ay sonraya. nişandan sonra fotomu eklerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…