kaan yarın sünnet oluyor lütfen bana bilgisi olanlar bilgi versin :(

canım şimdiden geçmiş olsun
inşallah ağrısız sancısız ve eziyetsiz atlatırsınız

kuzenin oğlu 10 aylık gibi olmuştu bezden dolayı sıkıntı yaşamışlardı ama şimdi kolay çözümler var sünnet külodu gibi
bez temas ettikçe canını yakıyordu en son plastik bardak kapatmayı akıl etmiş ve sonrasında rahatlamışlardı

doktorlar küçükken daha kolay olur diyorlar bence çabuk atlatır .çok geçmiş olsun şimdiden sana arkadaşım allah damatlığını görmeyi nasip etsin.

canım geçmiş olsun veee damatlığınıda görmek nasip olsun neden şimdi yaptırıyosun havalar sıcakken neden yaptırmadın ben de yazın yaptırmayı düşünüyorum ALLAH NASıH KISMET EDERSE doktorlar erken olunca daha çabuk kapanıyomuş yarası diyolarmış yazarsın sen deneyimlerini

geçmiş olsun canım küçükken yaptırmak iyidir diyorlar hatta doktorlar bebeklerini doğduğu gün sünnet ettiriyor iyi yapmışsınız üç beş güne geçer gider inşallah bizde yaza doğru yaptırmayı düşünüyoruz 2 ile 5 yaş arası yaptırmayın deniliyor ya 2 yi geçmemek iyidir.

bizde temmuzda yaptırmıştık çok rahat oldu. hiç ağrı falan olmadı. 1
haftada iyileşti ama pansumanını iyi yapın canım.
küçükken yaptırma tarafftarı değildim ama iyikide yaptırmısım diyorum şimdi.
hayırlı olsun,acil şifalar...

Bende 7 aylıkken yaptırdım. Sormak ıstedıgın bısey varmı. Butun doktorlar aynı kremı verıyorlar zaten. Furacin. Sunnet kulodu kucuklere olmuyor zaten

X