Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın ya da çarşamba servise çıkartacaklarmış inşallah.bugün ilk kez kucağına almış ve çıtçıtlı bady giydirmiş.akşam emzirmeyi deneyecek.kalbi yorulmasın diye 2-3 ay trakeostomi kalacakmış hemen kapatmayacaklarmış deliğiKaandan haber yokmu?
Şükürler olsun. Daha da iyi olacak insallah.Yarın ya da çarşamba servise çıkartacaklarmış inşallah.bugün ilk kez kucağına almış ve çıtçıtlı bady giydirmiş.akşam emzirmeyi deneyecek.kalbi yorulmasın diye 2-3 ay trakeostomi kalacakmış hemen kapatmayacaklarmış deliği
Allah'ım tüm zorluklarına kolaylık versin inşallahSon mesaj
Canim dun yazamadim kusura bakma. Dun 2 kere emzirdim alimi fena degil ama doyup doymadigindan emin olamadik. O biraz problem. Yutkundugunu hissetmiyorum. Bu sefer hemsire aglayinca sut getirdi doymadimi acaba diye. Sonra da kustu. Ama 12den aksam 10a kadar yanindayim. Zor tabi bakimi. Kucaga almasi cok zor. Trakeostomi ile. Bakalim allah yardim eder. Insallah cok da kalmaz bogazinda. Serviste yer ayarlaninca cikicaz sanirim bosluk yok.
İnşallah önemli bir şey değildir.Son mesaj
Canim dun aksam yer bulundu tam servise cikyoduk herseyi toplandi kaanin sonra birden baya kustu kusunca halsiz düştü. Bur onceki gun de kusmasi olunca doktor servise gondermedi. Hevesimiz kursagimizda kaldi. Ama gec olsun guc olmasin. Tahliller falan yaptilar bakalim enfeksiyon varmi diye
Oyy ne güzel haber bu. Mucize bebek Kaanımız . Rabbim sağlıkla evinize gitmeyi de nasip etsin en kısa zamanda canımmm.Kaan servise çıktı nihayet aksam. Insallah eve taburcu oldugumuz zamanlar da gelecek. Allah hepinizden razi olsun.
İnşallah canım inşallah. Rabbim tez zamanda eve çıkmayı da nasip etsin inşallah.Kaan servise çıktı nihayet aksam. Insallah eve taburcu oldugumuz zamanlar da gelecek. Allah hepinizden razi olsun.
Allahim Allahim hamdolsun.Aslanoglan:)Kaan servise çıktı nihayet aksam. Insallah eve taburcu oldugumuz zamanlar da gelecek. Allah hepinizden razi olsun.
KIzlar Kaan serviste annesi yanında.kalp dr ü çıkabilirsiniz demiş.enfeksiyon dr ü da bugün kan almış.enfeksiyon çıkmazsa taburcu olma durumu varmış.o ilk günkü huzursuzluğu kalmamış.emerken yorulup kusuyormuş.sağıp veriyorum biraz da mama sesi.son gelişmeler bunlarVeson Kaan’dan haber mi? İyidir inşallahhh
Çok şükürKIzlar Kaan serviste annesi yanında.kalp dr ü çıkabilirsiniz demiş.enfeksiyon dr ü da bugün kan almış.enfeksiyon çıkmazsa taburcu olma durumu varmış.o ilk günkü huzursuzluğu kalmamış.emerken yorulup kusuyormuş.sağıp veriyorum biraz da mama sesi.son gelişmeler bunlar
KIzlar Kaan serviste annesi yanında.kalp dr ü çıkabilirsiniz demiş.enfeksiyon dr ü da bugün kan almış.enfeksiyon çıkmazsa taburcu olma durumu varmış.o ilk günkü huzursuzluğu kalmamış.emerken yorulup kusuyormuş.sağıp veriyorum biraz da mama sesi.son gelişmeler bunlar