Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ınsallah iyi haberler alırız yarın da,sonraki gunlerde de.. yarın operasyon olursa saatini bugünden öğrenebilirsek dua ederiz o saatte hep bırlıkte allah yardım eder insallah canımSon mesaj
Kaani bizim aldigimiz cihaza geçirmisler suan rahat dediler. Kandaki enfeksiyon dusmus. Yarin buyuk ihtimal koyacaklar kafatasi kemigini geri.
CNm şöyle ki önceden saat verilmiyor anladığım kadarı ile Kaan'ın durumu değerlendiriyorlar iyi ise hadi hoop ameliyata.yani diğerleri öyle oldu.aZ önce yine yazdım saat belli mi diye alıp almayacakları bile belli değil.kaanın durumuna bağlı ama ameliyata girmeden pınar mutlaka yazar giriyor diye.ben de buraya yazarımIn
ınsallah iyi haberler alırız yarın da,sonraki gunlerde de.. yarın operasyon olursa saatini bugünden öğrenebilirsek dua ederiz o saatte hep bırlıkte allah yardım eder insallah canım
Dirayetli duruşundan dolayı seni tebrik ediyorum Allah'tan şifa diliyorumArkadaslar dualariniz icin cok teesekkur ederiz. Kendi evladiniz gibi dulariniza kattiniz oglumu. Her yanina gittigimde diyorum oglum arkanda koca bir ordu var sana dua eden. Insallah ameliyatini da atlaticak. Bogazindaki delikten de kurtulacak. Sonra da evimize gideriz allahin izniyle. Bu surecte beni yanliz birakmadiginiz icin cok tesekkur ederim.
Eltim umreye gidiyor bir anda karar verdi. Bulmadiysaniz duasini okutayim kizlar ?Kızlar yarınki ameliyat daha sonraya ertelenmiş
Canim kaanin enfeksiyonu düşmüş ama enfeksiyon doktoru 1 2 gun daha bekleme taraftari o yuzden yarin alinmiycak gibi ameliyata