- 12 Aralık 2011
- 933
- 2.567
- 333
Yukarıdakileri okudum ekleyebilirsinizAllah acil sifalar versin, evlat ile imtihan cok zor.
1 Yasin
1000 Ya Latif
100 Ihlas
10 Ayete´l Kürsi
1000 Ya Safi okuyacagim insaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yukarıdakileri okudum ekleyebilirsinizAllah acil sifalar versin, evlat ile imtihan cok zor.
1 Yasin
1000 Ya Latif
100 Ihlas
10 Ayete´l Kürsi
1000 Ya Safi okuyacagim insaAllah
Son mesajı buŞu an sağlık durumu nasılmış kaan bebegin?bilgisi olan varmı?
Mesajını ileteceğim mutlaka CNm ama sanırım bu söylediğini değerlendiriyorlar passionete in şu mesajından onu anladım.bağışıklık sisteminin yetmezliğiVeson passionete e sen daha kolay ulaşırsın belki. Hani demiş ya idrar yolu enfeksiyonu çok fazlaymış diye. Benim yeğenimde de aynı sorun vardı, bebeği kaybedebilirdiniz demişlerdi, sonunda nötrofil değeri düşük olduğu için bebeğin enfeksiyonu yenemediği ortaya çıktı. Nötropeni deniyor bu duruma. Teşhis koyması zor. Bizim 1 ayımızı almıştı teşhis konması. Bir söyle, belki bir faydası dokunur. Zaman Kaan bebeğimiz için çok önemli olabilir.
Evet canım bağışıklık sistemi çok düşük çıkıyor. Minimum 1800 çıkması gereken değer yeğenimde 7 çıkmıştı tedavi ile 1300-1400 lere çıktı. İnşallah Kaanımızın değerleri de Yükselir de yener şu enfeksiyonu.Mesajını ileteceğim mutlaka CNm ama sanırım bu söylediğini değerlendiriyorlar passionete in şu mesajından onu anladım.bağışıklık sisteminin yetmezliğiEki Görüntüle 2088007