- Konu Sahibi mert-safir
-
Ben internet yoluyla eşimin sperm dna hasar testini gönderdim kaan hocaya bana dönüş yaptılar 1.5 aydır eşim ilaç kullanıyor (pekte düzenli kullanmadı) su anda hamileyim umarım bu kez guzel haberler alırım düşükler kalp atışı olmadığı için kürtajlar vardı inş bunu kucağıma almak nasip olurKaan hocaya ulaşan var mı eylül de arayın dediler arıyorum sürekli açan yok
Kaan hocaya ulaşan var mı eylül de arayın dediler arıyorum sürekli açan yok
Kaan hocanın telefonu sürekli meşgul çalıyor . Nasıl ulaşacağız.
Evet ulaştım sürekli araya araya güç bela ulaştım ekimin ilk haftası gideceğiz inşallah sen ulaşabişdin miSiz hocaya ulaşabildiniz mi. Merak ettim.
Amin inşallah hayırlı olsun darısı bizlere olsun inş .Ben internet yoluyla eşimin sperm dna hasar testini gönderdim kaan hocaya bana dönüş yaptılar 1.5 aydır eşim ilaç kullanıyor (pekte düzenli kullanmadı) su anda hamileyim umarım bu kez guzel haberler alırım düşükler kalp atışı olmadığı için kürtajlar vardı inş bunu kucağıma almak nasip olur
Eşinin sorunu neydi acabaAmin inşallah hayırlı olsun darısı bizlere olsun inş .
Sperm morfolojisi bozuktu canım meğerse sperm dna si bozukmus canımEşinin sorunu neydi acaba
muayenehanede tedavi ediyormuş canım. biz de aralıkta gidicez.kzlar kaan hoca hastanedemi yoksa muayenehanedemi muayene ediyor.
Ben randevularının çok dolu olduğunu benim istediğim güne randevu veremeyeceklerini söylemişlerdi gerekte kalmadı eşimin ilaçları kullanması yetticanım önceden hastanede calışıyodu peki tese yi nerde yapıyo bi bilgin var mı bizde gidicez randevüyü o kadar uzun zamana mı veriyolar yoksa sizmi öyle istediniz.
Sağol canım amin Allah dileyip isteyen herkeze nasip etsin sperm morfolojisi bozuktu canım meğerse sperm dnasida bozulmuş sperm sağlıksız olursa sağlıklı gebelikte olmazmış ya düşüyordu yada kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kalıyorumdum umarım bu sorunsuz geçerhamilesiniz galiba hayırlı olsun rabbim sonuna erdirsin sorun neydi.
canım önceden hastanede calışıyodu peki tese yi nerde yapıyo bi bilgin var mı bizde gidicez randevüyü o kadar uzun zamana mı veriyolar yoksa sizmi öyle istediniz.
Malesef canım yine olmadı kalp atışı durdu bu kezderabbim kucağına alıp buyutmeyi nasip etsin.
Malesef canım yine olmadı kalp atışı durdu bu kezde
Malesef canım yine olmadı kalp atışı durdu bu kezde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?