Erkek İnfertilitesi KAAN AYDOS

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kaan hocaya ulaşan var mı eylül de arayın dediler arıyorum sürekli açan yok
Ben internet yoluyla eşimin sperm dna hasar testini gönderdim kaan hocaya bana dönüş yaptılar 1.5 aydır eşim ilaç kullanıyor (pekte düzenli kullanmadı) su anda hamileyim umarım bu kez guzel haberler alırım düşükler kalp atışı olmadığı için kürtajlar vardı inş bunu kucağıma almak nasip olur

kızlar esıme azosperm teshısı kondu kaan hocadan maıl geldı menogon ıgne tedavısı verdı esıme bız korkuyorduk tese amelıyatı der dıye cok mutluyuz ıgne tedavısınden sonra tup bebek dedı kaan hoca oyuzden esı azosperm olanlar tese dıye korkmasın ıgne tedavısı varmıs aranızda esı menogon ıgneyle tedavı olup tup bebek yapıp pozıtıfı goren varmı????

Kaan hocanın telefonu sürekli meşgul çalıyor . Nasıl ulaşacağız.

evet canım sürekli meşgul çalıyor. gün boyunca sürekli ara. ben öğlen aramaya başladım taa akşam 6buçukta ulaşabildim. sen de sürekli ara. aklına geldikçe, durduk yerde, habire ara. anca düşürebiliyorsun.

Amin inşallah hayırlı olsun darısı bizlere olsun inş .

kzlar kaan hoca hastanedemi yoksa muayenehanedemi muayene ediyor.

canım önceden hastanede calışıyodu peki tese yi nerde yapıyo bi bilgin var mı bizde gidicez randevüyü o kadar uzun zamana mı veriyolar yoksa sizmi öyle istediniz.

canım önceden hastanede calışıyodu peki tese yi nerde yapıyo bi bilgin var mı bizde gidicez randevüyü o kadar uzun zamana mı veriyolar yoksa sizmi öyle istediniz.
Ben randevularının çok dolu olduğunu benim istediğim güne randevu veremeyeceklerini söylemişlerdi gerekte kalmadı eşimin ilaçları kullanması yetti

hamilesiniz galiba hayırlı olsun rabbim sonuna erdirsin sorun neydi.

hamilesiniz galiba hayırlı olsun rabbim sonuna erdirsin sorun neydi.
Sağol canım amin Allah dileyip isteyen herkeze nasip etsin sperm morfolojisi bozuktu canım meğerse sperm dnasida bozulmuş sperm sağlıksız olursa sağlıklı gebelikte olmazmış ya düşüyordu yada kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kalıyorumdum umarım bu sorunsuz geçer

hayır biz istemedik, eylül ayında aradık ve en yakın verebileceği tarihin aralık sonu olduğunu söylediler. yani mutlaka üç ay bekliyorsun maalesef çok çok dolu randevuları. hatta randevu almak için ulaşabilmek bile dert. ben öğlen aramaya başladım, akşam 6buçukta ulaşabildim, sürekli meşgul çaldı o kadar saat. bildiğim kadarıyla ameliyatı hrs diye bir yerde yapıyormuş. buradan bir arkadaş söylemişti. hrs nasıl bir yer hiçbir fikrim yok ama doktor orayla çalıştığı için güvenmek zorundayız galiba. sen ankaradansın sanırım, hrs ile ilgili bir bilgin var mı?

Malesef canım yine olmadı kalp atışı durdu bu kezde

Malesef canım yine olmadı kalp atışı durdu bu kezde

canım çok geçmiş olsun, tüp bebek miydi acaba ben konuya yabancı kaldım ama anlayabilmek adına soruyorum. normal yolla mı olmuştu yoksa. neden tutmuyor bu bebekler hiç anlamıyorum. bilimsel açıklamasına ne dedi doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…