- Konu Sahibi mert-safir
-
benim eşimde azf-c delesyonluydu,Kaan hocada tedavi olduk çocuğumuz oldu.yalnız eşim önce tese oldu,sperm bulunamadı,sonra iğne kullandı 6ay sonra beklenen sonuca ulaştı sperm çıktı.Biz tedavideyiz arkadaşım azfc y delesyonu sorunumuz iğne tedavisi verdi bize 6 ay oldu şimdi mayısta mikrotesemiz var
Tikanikliktan kaynakliysa sonuc alabilirsiniz canim bunun icinde hoca bir ilac veriyor onu kullanip test yaptiriyorsunuz
Bizimde azosperm esim kullandi ama sonuc alamadik daha sonra tese olacak
Canm dilerim yaradan hepimizin evlat sahibi olmasını nasip etsin.kaç ay ilaç tedavisi uyguluyor ve ilaç sonrası sprem testi yapılıyor mu olumsuz olunca mı tese istiyor Kusura bakma cnm çok soru sordumTikanikliktan kaynakliysa sonuc alabilirsiniz canim bunun icinde hoca bir ilac veriyor onu kullanip test yaptiriyorsunuz
Bizimde azosperm esim kullandi ama sonuc alamadik daha sonra tese olacak
Esim 2 haftaydi sanirim ilac kullandi sonra test yaptik cikmadi.Doktor tese dedi bir ay sonraya insallah cikar Allahin izniyle..Canm dilerim yaradan hepimizin evlat sahibi olmasını nasip etsin.kaç ay ilaç tedavisi uyguluyor ve ilaç sonrası sprem testi yapılıyor mu olumsuz olunca mı tese istiyor Kusura bakma cnm çok soru sordum
Çok sağol Allah razı olsun,amin inşallah bütün isteyenlerin olur.yaşa o kadar takılma bence annende ablanda 45inde sorun çıkmadıysa sendede çıkmaz büyük ihtimal.Aycan21 hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah ama benimde yaşımdan dolayı sorunum var 45 yaşındayım hormonlar çok kötü değil ama heran ne olur bilemiyorum
Eşim 2 hafta once tese oldu tedavisiz sadece arimidex diye bi hap kullandi. Ve sperm bulunamadi nadir germ hucreler varmis. Kaan hocaya gitsek mi diye dusunuyorm tedavi olmak istiyoruz.
Cnm valla Allah yardımcımız olsun senin eşin yine olmuş benimki istemiyor bende Kaan hocayı düşünüyorum ama yoğunmuş sanırımEşim 2 hafta once tese oldu tedavisiz sadece arimidex diye bi hap kullandi. Ve sperm bulunamadi nadir germ hucreler varmis. Kaan hocaya gitsek mi diye dusunuyorm tedavi olmak istiyoruz.
Operasyon cok agir degil yalnizca o bekleyis biraz yoruyo geriyo. Allah yardim etsin hepimize.Cnm valla Allah yardımcımız olsun senin eşin yine olmuş benimki istemiyor bende Kaan hocayı düşünüyorum ama yoğunmuş sanırım
tabiki gidin bizde sizin gibiydik çok şükür tedavi olduk.kaan hocayı deneyin o olmadı başkasını deneyin.kendiliğinden bile düzelebilir.7yıldır neler gördüm neler duydum,sabırlı olmak lazım sadece.Eşim 2 hafta once tese oldu tedavisiz sadece arimidex diye bi hap kullandi. Ve sperm bulunamadi nadir germ hucreler varmis. Kaan hocaya gitsek mi diye dusunuyorm tedavi olmak istiyoruz.
Allah razi olsun canim inşaAllah gitmek istiyoruz Allah kimi vesile eder bilinmez Allah ol der olur kimseye gerek yok bize Allah yeter. Siz diyarbakirda yaptrmstinz biliyorm tup bebegi okudum sizin hikayenizi Allah bebeginizi size bagislasin bi omur mutlu olun insaAllahtabiki gidin bizde sizin gibiydik çok şükür tedavi olduk.kaan hocayı deneyin o olmadı başkasını deneyin.kendiliğinden bile düzelebilir.7yıldır neler gördüm neler duydum,sabırlı olmak lazım sadece.
Çok teşekkür ederim.bu konuştuklarımızı eskiden duyduğumda moral vermek için söylüyorlar diyip daha çok üzülürdüm ancak bu bir mucize Allaha şükürler olsun bizde şahit olduk her günümüz isteyen herkes için dua ederek geçiyor.Allah razi olsun canim inşaAllah gitmek istiyoruz Allah kimi vesile eder bilinmez Allah ol der olur kimseye gerek yok bize Allah yeter. Siz diyarbakirda yaptrmstinz biliyorm tup bebegi okudum sizin hikayenizi Allah bebeginizi size bagislasin bi omur mutlu olun insaAllah
Evet her yazilan moral verilmek icin soylenmis gibi geliyo. Yasamadan anlasilmayan bi durum. Rabbim mucizenizi korusun. Bizlerde imtihani guzelliklerle atlatanlardan oluruz inşaAllahÇok teşekkür ederim.bu konuştuklarımızı eskiden duyduğumda moral vermek için söylüyorlar diyip daha çok üzülürdüm ancak bu bir mucize Allaha şükürler olsun bizde şahit olduk her günümüz isteyen herkes için dua ederek geçiyor.
Sekreteri tatildeymiş eylül ayında gelirmiş ancak o zaman arayabilirsinKaan beye ulaşabilen var mı kaç zamadır telefonu açan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?