Anket Ka tane grmceniz var?

Gorumceleriniz ne kadar??

• 1

OY: 112 40,4%
  • 2

OY: 64 23,1%
  • 3

OY: 51 18,4%
  • 4

OY: 29 10,5%
  • yok canim daha fazla!!

OY: 21 7,6%

• Ankete Katılan
    277
3 tane görümcem var iyler işte idare eder.yani bana bişi yapmadılar arada olumsuz laf sokuyolar filan ikisine gıcık oldum.

Topu topu 1 dene..
AHH Caaanım yirim onu yirim
Hakket çok şugar..

3 tane ve çoooooook iyiler:sm_cool: benden bile:jeyyar: aramızda çok iyidir yaani:1hug:

1 tane var ama aramızda 10kusur yas var.banada bır zararı yada faydası yok acıkcası.ama esım ablasını coook sever en kucuk esım oldugu ıcın ablası bakmıs ona daha cok.

2 tane ikiside uzakta senede bir ya görürüz yada görmeyiz ama severim kendilerini ayrıca bende görümceyim gelinim diyemiyorum çünkü kardeşim gibi zaten kendide gelin dedirtmez çok iyi anlaşırız koklaya koklaya öper beni özlemişim valla

5 tane var bende. 1 tanesini çok seviyorum. 3 ü zararsız işte öyle böyle. 1 ide cadı ve kıskanç. Beni çok kıskanıyor ne zaman evime gelse yada biz gitsek ertesi günü eşimi bir şekilde doldurmayı başarıyor.

Benimde 1 tane dünyalar tatlısı görümcem var:)))
Aramızda 15 yaş var abla kardeş gibiyizdir.
Allah razı olsun hiçbirşeyi esirgemez benden bende tabiki öyleyimdir...
Maaşallah diyeyim şanslıyım bu konuda...

Bir tane görümcem var aynı yaştayız aramızda şimdilik bir geçimsizlik yok Allah bozmasın ama eltim olmasındansa görümcem olmasına şükrediyorum.

Görümcem Yok hihoyyyt
Eğer ilerde nasip ederse Allah 1 tane eltim olacak kaydirigubbakcemile3

Görümcem yok..
Ablamında yok,kardeşiminde yok...kaydirigubbakcemile3
ama biz 3 görümceyiz...
:jeyyar:

ay birtane görümcem var 10 taneye bedel hiç sevmeyiz birbirimizi benden uzak olsun yeter

Back