Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızzzlar bı sorum olacak
- Konu Sahibi demetnur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?yaaa bısey sorucam kızlar aranızda folık asıt kullanan varmı ya bu ılacı doktora gıdderkmı alamız gerekıyo yoksa kendımız alıpta kullana bılırmıyız benı bu konuda bılgılendırısenız sevınırım
hiç bir ilacı aslında doktora danışmadan almamamız gerekir ama biz Türkler herbirimiz birer doktor olduğumuz için doktora gerek duymuyoruz ilaç alırken:jeyyar:
en güvenlisi kadın doğumcuna git önce bi test falan yapsın hamilelikte ve öncesinde tek ihtiyacın folik asit değil başka vitaminlerede ihtiyacın olabilir bu yüzden vakit kaybetmeden bi doktora gitsen hem senin hemde bebişin için ii olur
- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 43
slm kızlar bende folık asıt kullanıyorum gunde 3 tane hamıs kalmadan ıkı ay oncesınden kullanılmaya baslanması lazımmıs bende sımdı calısmalara basladım kullanıyorum dusuk olmustu ama gende ıcıyordum doktorlar ole test mest yapmıyorlar ya ben gıttım doktor bunu kullan dedıııı
benım sorum herkes bır ıcıyo ben neden uc ıcıyorum anlamadım
slm kızlar bende folık asıt kullanıyorum gunde 3 tane hamıs kalmadan ıkı ay oncesınden kullanılmaya baslanması lazımmıs bende sımdı calısmalara basladım kullanıyorum dusuk olmustu ama gende ıcıyordum doktorlar ole test mest yapmıyorlar ya ben gıttım doktor bunu kullan dedıııı
dusuk yaptıgını söyluyorsun hamileyken belkide fazla kulanman gerekiyordu onun icin vermiştir doktorun canım şimdi belkide bu kadar cok kullanmaman gerekiyordur 1 tane yeterlidir doktora tekrar gittiginde sor bence yerimseniben
dusuk yaptıgını söyluyorsun hamileyken belkide fazla kulanman gerekiyordu onun icin vermiştir doktorun canım şimdi belkide bu kadar cok kullanmaman gerekiyordur 1 tane yeterlidir doktora tekrar gittiginde sor bence yerimseniben
cnm dusuk yapmadan once doktor vermıstı bana folık asıdı uc tane kullan demıstıı hatta gec kalmıssın hamıle kalmadan ıkı ay oncesınden bunu kullanmam gerekırdı ama yakaladıgımız yerden devam edelım dedı yanı dusukle alakası yok
yaa ben bole seylerde cok tedırgın davranıyorum benım ılaclara karsı bı hassasıy-etım var doktorada gıtmek ıstemıyorum ole ıste yaaaaaaaaa
canımcım yanlış anlama beni sakın bebişin ve senin sağlığını düşünerek söylüyorum bunları. Tedirgin davrnıosan kesinlikle doktora git. Eğer sorunsuz bi hamilelik geçirmek istiosan kndini Türk doktorlarına teslim et ) tekrar ve altını çizerek sölüom mutlaka bir doktora görün başka bir rahtsızlığın olabilir yada başka bir vitamine, destekleyici besinlere ihtiycın olabilir bunu ancak uzman kişiler bilir ve en doğru yönlendirmeyi yapabilir