- 30 Ekim 2020
- 937
- 255
- 53
- 25
- Konu Sahibi Cnarrr3525
Bi daha çeker misin
Aynı şekilde maalesefBi daha çeker misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi daha çeker misin
Aynı şekilde maalesefBi daha çeker misin
O zaman tekrar yumurtlama varAynı şekilde maalesef
Bu akşam tekrar yapıcam ovülasyon testi bakalımO zaman tekrar yumurtlama var
Merhaba canım bugünkü testte böyle çıktı sence normalmiO zaman tekrar yumurtlama var
Bugün kü testimde böyle silikleşmesi gerekmiyormuydu acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?Kızlar merhaba yerleşme kanaması diye düşündüğüm kanama yaşadım iki üç gün önce şuanda ovülasyon testi yaptım ve fotoğraftaki gibi t çizgisi c çizgisinden daha koyu görünüyor acaba gebelik olabilir mi daha önce bu şekilde olup gebeliğini öğrenen oldumu yardımcı olur musunuz
Kimsecikler yok muBugün kü testimde böyle silikleşmesi gerekmiyormuydu acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
T daha koyu sanki yumurtlama var yarın siliklesirse yumurtladin demektir ama koyuluk artarsa gebeliktirMerhaba canım bugünkü testte böyle çıktı sence normalmi
Tabi polikistik over degilsenT daha koyu sanki yumurtlama var yarın siliklesirse yumurtladin demektir ama koyuluk artarsa gebeliktir
Yok değilim iki gündür silikleşmedi kafam karıştı o zaman yarına mı kaldı acabaTabi polikistik over degilsen
Yarın da bı yap bakalımYok değilim iki gündür silikleşmedi kafam karıştı o zaman yarına mı kaldı acaba
Dayanamaz gece yaparım ben kesinYarın da bı yap bakalım
Sizce silikleşme olmuş mu been göremedim yada görmek istemedimYarın da bı yap bakalım
Bu test çok kötü silik silik duruyor testi hep aynı saatte yap böyle kıyas yapamazsınSizce silikleşme olmuş mu been göremedim yada görmek istemedim
Şuanda sağ kasığımda inanılmaz derecede ağrı var özellikle yürürken çok ikilemdeyimBu test çok kötü silik silik duruyor testi hep aynı saatte yap böyle kıyas yapamazsın
Yerleşme ağrısı ya da yumurtlama testin çoksa hem gebelik hem ovulasyon yapŞuanda sağ kasığımda inanılmaz derecede ağrı var özellikle yürürken çok ikilemdeyim
Hiçbiri yok en sonuncusunu yaptım maalesefYerleşme ağrısı ya da yumurtlama testin çoksa hem gebelik hem ovulasyon yap
Tüh ya çok heyecanlı yarın test alırsın artıkHiçbiri yok en sonuncusunu yaptım maalesef
Hastaneye gidicem yarın test falan artık boş geliyor banaTüh ya çok heyecanlı yarın test alırsın artık