• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr yardımm korkuyorum

txixrtxixl kelebek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
1.170
11
0
Diğer
kızlar 3 ay once dıs gebelık gecırdım
bu ay korunduk.2-3 sefer geri cekme yontemını kullandık (dr dedıkı geri cekmeyı becerememek erkegın becerıksızlıgıdır dedı )bebek ıstıyorum ama adetıme 6 gun kala kahverengıden gıtıkçe pempeye donuk leke gelıyor bu 2 gundurde hafifi hafif adet gıbı pıhtılar var ama koyu kırmızı degıl bu arada hıç agrım yok sadece goguslerım acıyor
dıs gebelıkmı dıe korktum polikilinige gıttım hcg baktırdım 50 den asagısı benım hcg 49 olsa bıle gebelık negatif dıyorlar bır daha kan verecegım nezamn 50 nın ustunde olur bugun tam 28. gunumdeyım versem sonuc cıkar mı? 8 gundur leke leke ...
korkuyorum ..bebekse zaten ıstıyorum dıs gebelıkse korkuyorum
bu aralar problemlı gunler yasadım stresten olabılır mı ? boyle bısı yasayan varmı ?

nese adet oldum 9 gun lekelenmeden sonra herkes bakıyor bısı yazmıyor !!!!!

canım geçmiş olsun..umarım en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun.rahatsızlığına yorum yapamıyorum çünkü dış gebelikle ilgili hiç bir bilgim yok malesef.senin için ancak kenime ve burdaki tüm kızlara yaptığım gibi dua edebilirim sadece..Allah şifa versin canım..

canım geçmiş olsun..umarım en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun.rahatsızlığına yorum yapamıyorum çünkü dış gebelikle ilgili hiç bir bilgim yok malesef.senin için ancak kenime ve burdaki tüm kızlara yaptığım gibi dua edebilirim sadece..Allah şifa versin canım..

tesekkurler canım

geçmiş olsun cnm,inşallah en kısa zamanda isteğin olur,,yalnız ben dr,un dediğine takıldım,(geri çekmeyi becerememek erkeğin beceriksizliğidir,sözü) ata sözü gibi olmuş ama,,boşalmadan öncede sperm olacağını dr.bilmiyormu acaba , ihtimalleride göz önünde bulundurmak gerekmiyormu......

Back
X