• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr acil bakın Lütfeeeennnnn 🎈🎈🎈

damla kadir

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2023
181
51
13
28
Selamünaleyküm kızlar benim size bir sorum olacak. Bugün benim aşılamamın 10 günü Siz de aşılamanın 10. günü neler olmuştu Hamilelik belirtilerini hissetmişmiydiniz ? 10 gününde öğreniniz var mı ? kan testi yada idrar testi yapmışmıydınız ? Lütfen cevaplayın ihtiyacım var Allah rızası için

Aleyküm selam
Aşılama da Bende adet belirtileri vardı adet oldum😔
Tüp bebekte de adet belirtileri vardı, şuan bebeğimi sallıyorum. 🙂
Yani bence her hamilelik farklı. Birde fazlasıyla kimyasal aldığımızda ilaç etkisi mi ? Hamilelik mi ? Bebek mi? Karışıyor bence
Şuan test yapsan çatlatma iğnesi etkisi vardır daha 2 3 gün daha sabır
Sonra İnsaalah hayırlı sonuçları alırsin

Aleyküm selam
Yani bence her hamilelik farklı. Birde fazlasıyla kimyasal aldığımızda ilaç etkisi mi ? Hamilelik mi ? Bebek mi? Karışıyor bence
amin canım inşallah. Rabbim banada nasip etsin. Ama aşırı derecede bacak Ağrım sol kasığımla kramplar bir de Kabız oldum Göğüslerim çok şişti Bilmiyorum

Aleyküm selam
Hamile misin canım bende 10 catlatma ıgnesı 12 ekimde aşılama oldum bugün tam 7. Günüm silik cızgı cıktı awox erken gebelik testimde 5.günğ de yaptım öz amanda silik çıktı

Hamile misin canım bende 10 catlatma ıgnesı 12 ekimde aşılama oldum bugün tam 7. Günüm silik cızgı cıktı awox erken gebelik testimde 5.günğ de yaptım öz amanda silik çıktı
Ve susan hafif göğüs agrım başladı 2.gğnden beri de adet oalcakmısım gıbı ara ara kasık agrısı normalde adet olmadan önce 2 gün boyle olırdı adetime de daha bar 27 si gibi

Öncelikle hayırlısı olsun Ben bu işlemleri geçen sene yaptırdım tüp bebekle hamile kaldım şuan bebeğim 2 aylık darısı başınıza

Çatlatma iğnesinin üzerinden 12 ile 14 gün geçtiyse testteki silik çizgi pozitifi düşündürebilir ama geçmediyse 12 ve 14 gündür sabredin çünkü yalancı pozitiflik verebiliyor

Öncelikle hayırlısı olsun Ben bu işlemleri geçen sene yaptırdım tüp bebekle hamile kaldım şuan bebeğim 2 aylık darısı başınıza

Çatlatma iğnesinin üzerinden 12 ile 14 gün geçtiyse testteki silik çizgi pozitifi düşündürebilir ama geçmediyse 12 ve 14 gündür sabredin çünkü yalancı pozitiflik verebiliyor
Öylemi umarım pozitifi görürüm 😊

EAF347A4-3197-40A0-AE80-340EE4E09652.jpeg
merhaba arkadaşlar asılama surecındeyız 10 Ekim de çatlatma iğnesi 12 ekimde asılama olduk bugün 11.günüm ovulasyon testi yaptım hemen cıktı 7vw 8.günü aşılamanın erken gebelik testi yaptık o da silik cıktı sizce hamile miyim başına böyle bir durum gelen varmı bu arada yarın da kan vereceğim göğüs hassasıyetim ve kaşık ağrılarım var adet olacak mısım gibi 22 Eylül son adet tarihim

Merhaba tüp bebek kaçıncı denemenizdi ve zor bir süreç miydi hayırlı olsun bu arada 😊

Eki Görüntüle 3322539 merhaba arkadaşlar asılama surecındeyız 10 Ekim de çatlatma iğnesi 12 ekimde asılama olduk bugün 11.günüm ovulasyon testi yaptım hemen cıktı 7vw 8.günü aşılamanın erken gebelik testi yaptık o da silik cıktı sizce hamile miyim başına böyle bir durum gelen varmı bu arada yarın da kan vereceğim göğüs hassasıyetim ve kaşık ağrılarım var adet olacak mısım gibi 22 Eylül son adet tarihim
Bilmiyorum benim İçime doğuyor Bence hamilesin bize de haber ver

Merhaba tüp bebek kaçıncı denemenizdi ve zor bir süreç miydi hayırlı olsun bu arada 😊
Amin darısı başınıza en hızlı ve hayırlı zamanda
Benim ilk denememdi
Öncesinde 2 aşılama ve 3 4 kere falan yumurta takibi yapıldı
Tüp bebek sürecinde aşılamadan çok fark yok bir yumurta toplama da 5 10 dakika bayılma ayilma süreci var
Birde benım yumurta toplama sonrası yumurtalıklarda fazla uyarilmadan sancım oldu o herkeste olmazmış

Amin darısı başınıza en hızlı ve hayırlı zamanda
Benim ilk denememdi
Öncesinde 2 aşılama ve 3 4 kere falan yumurta takibi yapıldı
Tüp bebek sürecinde aşılamadan çok fark yok bir yumurta toplama da 5 10 dakika bayılma ayilma süreci var
Birde benım yumurta toplama sonrası yumurtalıklarda fazla uyarilmadan sancım oldu o herkeste olmazmış
Ben alttan muayanede bile geriliyorum, transfer aşaması falan zor mu acaba ve yumurta takibi için çok mu alttan muayane yapılıyor🥺🙏🏼🙏🏼 bir de sorununuz ve yaşınız neydi acaba çok soru sordum kusura bakmayın🥲

Ben alttan muayanede bile geriliyorum, transfer aşaması falan zor mu acaba ve yumurta takibi için çok mu alttan muayane yapılıyor🥺🙏🏼🙏🏼 bir de sorununuz ve yaşınız neydi acaba çok soru sordum kusura bakmayın🥲
Transfer aşaması aynı aşılama gibi normal muayne gibi idrara sıkışık olman gerekiyor
Yumurta takibi, aşılama ve tüp bebekte muayne sayısı aynı 2 3 günde bir muayne
Sadece ilaçlar iğneler farklıydı.
Yaşım 35 9sene sonra gebelik oldu

Transfer aşaması aynı aşılama gibi normal muayne gibi idrara sıkışık olman gerekiyor
Yumurta takibi, aşılama ve tüp bebekte muayne sayısı aynı 2 3 günde bir muayne
Sadece ilaçlar iğneler farklıydı.
Yaşım 35 9sene sonra gebelik oldu
Ah maşallahh sonunda mucizenize kavuşmuşsunuz. Bebeğinizle sağlıklı huzurlu bir yaşam dilerim ❤️🙏🏼 darısı bizlere ❤️🙏🏼

Eki Görüntüle 3322539 merhaba arkadaşlar asılama surecındeyız 10 Ekim de çatlatma iğnesi 12 ekimde asılama olduk bugün 11.günüm ovulasyon testi yaptım hemen cıktı 7vw 8.günü aşılamanın erken gebelik testi yaptık o da silik cıktı sizce hamile miyim başına böyle bir durum gelen varmı bu arada yarın da kan vereceğim göğüs hassasıyetim ve kaşık ağrılarım var adet olacak mısım gibi 22 Eylül son adet tarihim
Benimde son adet tarihim 23 eylül 12 ekimde de aşılamam yapıldı sadece gonalf kullanıldığı için biraz geç büyüdü yumurtam bende de göğüs ağrısı uçlarında ağrı yatınca bile acıyor ve hafif hafif kasıklarımda sızıntılar var normalde adetim 28 gün döngüde olur bugun 32. Döngümdeyim çatlatma iğnesininde 14. Günü adet olmadım doktorum iğneden sonra döngü 35-36 bulmaz dedi ama bakalım bekliyoruz perşembe günü tahlil günüm ama ben korkudan hiç gitmwk istemiyorum 😀

Benimde son adet tarihim 23 eylül 12 ekimde de aşılamam yapıldı sadece gonalf kullanıldığı için biraz geç büyüdü yumurtam bende de göğüs ağrısı uçlarında ağrı yatınca bile acıyor ve hafif hafif kasıklarımda sızıntılar var normalde adetim 28 gün döngüde olur bugun 32. Döngümdeyim çatlatma iğnesininde 14. Günü adet olmadım doktorum iğneden sonra döngü 35-36 bulmaz dedi ama bakalım bekliyoruz perşembe günü tahlil günüm ama ben korkudan hiç gitmwk istemiyorum 😀
Bence git insaAllah güzel haberler alırsın ben hamile oldugumu öğrendim bugün hemde ilk asılama beta hcg 192.15 cok şükür

Bana da öyle gelıyor ya Şuan kan vermeye gıdıyorum 1 2 saate çıkar umarım hamileyimdir
Sonucunuz ne çıktı
Bende catlatma ignesinden 7 Gün sonra erken gebelik testi yaptım silik çıkmıştı 8. Gün kan testi verdim pozitifti doktorum çok erken denemessin dedi bu sonuçlar ilacın etkisidir 16 Gün sonra gel dedi kontrol bile etmedi yani bugün 10. Günüm 1 Kasımı bekliyorum inşallah

Back
X