• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar, yardımlarınıza ihtiyacım var çok üzgünüm :(

Ah bebeğim şu konuyu atlatana kadar atlatmak çok zor biliyorum ama işte mecbursun.. bende şuan öyle bi durumdayım ne yapacağımı şaşırmış bi vaziyetteyim :14::14:

Valla tatlım hep biz düşünüyoruz adamların keyfi yerinde bara bile gitmiş bide utanmadan Check-in yapıyor :((( Ayy allahım sen yardım et bize ya

Ya varya senle yan yana gelsek 40 gün 40 gece dertleşiriz yemin ediyorum sende beni gördüm içimi okuosun :(:14:

Valla tatlım sanırım sende benim gibi tez canlısın, beklemeye sabretmeye tahammülün yok sanırım:( Bu huyum çok başımı yaktıu ya. Deli gibi sevdiğim adama sinirle ayrılalım dedim sinir krizi geçireceğim valla ya :D

evet bi hata etmişsin ama pişmanda olmuşsun sonucda oda bunu fırsat bilip Şimdi iyce naz yapacaktır sen ona yazıp durdukça bnce kendi haline bırak biraz sen kabahatini anlayıp u dönüşü yapmışsın zaten bianlık sinirle olmuş bnu anlaması gerek hala anlamıyosa velhasıl kelam netice-i meram serbest bıraz derim biraz asla üstüne düşme kim olursa olsun şmartılmaya deymez -Şahsiii .

Back
X