• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım lütfen

didemdemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2007
104
1
96
İstanbul
Benim regli olduğumda ağrım olmuyor ama rengli olup bittikten 7 gün sonra kasık sancılarım oluyor.bir kaç gün sürüyor.Doktora gittim muayenede iltihap çıkmadı.Rutin olarak smear yapıldı.daha sonucu almadım.bir kaç aydır böyle oluyor.Üşütme desem her ay mı üşütüyorum.bazen belime vuruyor ağrısı.Böyle bi şikayeti olan varmı aranızda

cnım gecmış osn böle bısorunum yok ama benımde sadece regl donemınde cok agrım oluyo ama dr. normal dedı allh yardmcın olsn cnım sen bıdaha dr. a gıtmedınmı

geçmiş olsun canım bende rengli oldumda karın vede şiddetli bel ağrısı cekıyorum ama dr normal dedi banada allah yardımcımız olsun

Ben tam tersi olmadan önce öyle ağri çekerim. Ilk iki günüm çok ağrir. Başak bir doktora gitmeyi denesen çünkü kadin hastaliklari çok önemli . Apandis olablir mi kasiklarin ağriyorsa ?

Sewgılı arkadsım kadınlar adet olmadan agrı cekıcem derdıne duserler onun da stresı olurmus bu bı newı korkuymus aslında agrıların adet donemınde we sonrasın da cok cesıtlı sebeplerı wardır uzman dr bıle bılırkı dusunun kanamalı donemde bı bayanın agrısı warsa dr bun asla normal agrı demez nıe sızın dr bunu dedı bılmıorum ama baska dr da tawsıye edıorum gıtmenızı cunku agrı kanamalı donemde cok gordumuz ama normal bı agrı dıldır demek ıstedım o korkamyın ama genede bska bı dr gıtmenız we tıp fakultesınde muane olmanızı tawısye ederım opurum balım sızı:)

Back