• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım edinnnnnn

• Konu Sahibi Konu Sahibi luna20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

luna20

Ziyaretçi
kızlar benim cene altımda sarı sarı ayva tuyler var uzunlu kısalı cok rahatsız oluyorum 18 yasındayım nie oldu bilmiyorum nasıl kurtulucam bunlardan annem sacmalama sarı tuy belli olmaz diyor ama gune vurunca belli oluyor cok uzuluyorum iple aldırsam kıllanma cogalırmı siyahlasırmı nedersiniz nasıl kurtulucam hiç basıma gelmemişti boylebirşeysenağlama

canım bence sarılarsa hiç elleme benımde ıncelerdı cok sarı değillerdi ama direkt lazere gittim başka bişey yapmadan once coğaldılar siyah oldular şimdilerde azaldılar (5 senedir lazere gidiyorum) ama tamemn geçmedi.. ipide sakın kullanma çünkü ip siyahların yanında ınce ve sarı görünmeyenleride alıyor bu sefer onlarda kalınlasır ağdada aynı şekilde, ben bir dönem sarartıcı krem kullandım sarı olması bence ıyı benımkıler sarı olsalardı aldırmazdım, cok uzunları makasla kısaltmayı dene...

Canım,

senin yaşlarında hep böyle oluyor..En ufak bir şey bile sanki güzelliğimizi engelliyormuş gibi batıyor..Ama inan bana senin taktığın şeyler başkası tarafından hiç farkedilmiyor..

Şimdi sen bunlara müdehale edersen ileride başına daha büyük sorun açmış olursun..

Çünkü ne olursa olsun kalınlaşmaya başlayacak...

Bırak böyle kalsın..Kafana da takma ..

Sevgiler.. a.s.

Sana tek diyeceğim sakın dokunma olacak canım:olmaz:.
Çünkü ne yaparsan yap ya renkleri koyulaşır ya da kalınlaşırlar.
Sonra bu günlerini çok ararsın.
Tecrübe konuştuyerimseniben

kızlar o sarılara dokum nayayım ozaman ilgilendiginiz icin teşekkurler ama 2 uc tane kahve rengimsi onları alıyorum cımbızla dierlerine dokunmıyım demi hepinizi cok saolun teşşkurler :) morel oldu

kızlar benim cene altımda sarı sarı ayva tuyler var uzunlu kısalı cok rahatsız oluyorum 18 yasındayım nie oldu bilmiyorum nasıl kurtulucam bunlardan annem sacmalama sarı tuy belli olmaz diyor ama gune vurunca belli oluyor cok uzuluyorum iple aldırsam kıllanma cogalırmı siyahlasırmı nedersiniz nasıl kurtulucam hiç basıma gelmemişti boylebirşeysenağlama
yasindan olma ihtimali var bir hormon testi yaptir..kadinlarda killanma testesteron hormonuna bagli olarak artiyo...ama sakin o ayva tüylerini almaya kalkma..görümcem aliyo ve inan erkek trasi olsa daha kolay olcak onun icin..birkactaneyken almaya basladi simdi cene altini yanak altlarini sardi....

bende de sari ayva tüyleri var hatta simdi hamilelikten artis gösterdiler cirkin duruyolar biliyorum ama umrusamiyorumyerimseniben

Back
X