• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Test Pozitif, peki şimdi napıcam?

Alsef

Guru
Kayıtlı Üye
Kızlaaarrr bat 20 Marttı. O gün testte çift çizgiyi gördüm.O günden sonra da yaptıklarım hep pozitifti.
Şimdi ne yapmam gerekiyor, tamamen unuttum ben bu işleri..
Bugün sağlık ocağına gideyim bi kan testi yaptırayım diye düşündüm, onun sonucu da 3-4 günde anca çıkar diyorlar..Ne yapsam acaba, haftaya kadar sonucu beklesem mi? Yoksa Cumartesi günü hiç sağlık ocağına falan gitmeden bir kadın doğum doktoruna mı gitsem? Hafta içi çalıştığım için izin alma şansım fazla olmuyor, bir de çok erken gidip henüz birşey belli değil cevabını almak da istemiyorum..
Ne yapsam kızlaaaarrrr?

Kızlaaarrr bat 20 Marttı. O gün testte çift çizgiyi gördüm.O günden sonra da yaptıklarım hep pozitifti.
Bugün sağlık ocağına gideyim bi kan testi yaptırayım diye düşündüm, onun sonucu da 3-4 günde anca çıkar diyorlar..Ne yapsam acaba, haftaya kadar sonucu beklesem mi? Yoksa Cumartesi günü hiç sağlık ocağına falan gitmeden bir kadın doğum doktoruna mı gitsem? Hafta içi çalıştığım için izin alma şansım fazla olmuyor, bir de çok erken gidip henüz birşey belli değil cevabını almak da istemiyorum..
Ne yapsam kızlaaaarrrr?
Neden 3 gunde cikiyo ki canim bizim burda sabah yaptirinca ayni gün icinde 3 te cikiyo sonuç sağlık ocaginda

Ne yapsam kızlaaaarrrr?
Sağlık ocağının da hamile olduğunu bilmesi gerekiyo. İlk önce oraya kan ver bence

Ne yapsam kızlaaaarrrr?
Saglik ocaginda aksam belli oluyor gitmene bile gerek yok doktorunu ararsin o soyler yada bir numara veriliyo kendin tc ile bakabilirsin cok erken oldugu icin kesede gorulmez 6. hatta 7. Hafta gidip rahat kalbini dahi duyabilirsin tebrikler bu arada :)

ben 7 haftayı doldurmayı bekliyordumki 6. haftada kanama oldu mecbur gittim. şimdi gitsende kanda bakıcaklar görmek için hatta kalp atışı için en az 7 haftalıkken gitmek en uygunu diye düşünüyorum erken gitmek anca soru işareti oluşturuyo. iki gün üst üste kan verip değer katlamışmı diye bakarlar anca

ben hic saglık ocagına gitmedim direkt hastanede yaptırdım benimde adete 4 gun kala cıkmıstı adet 4 gun gecti doktora gittim kese gorundu bence direkt bir doktora gidin keseyi gorebilirsiniz bile

ben 7 haftayı doldurmayı bekliyordumki 6. haftada kanama oldu mecbur gittim. şimdi gitsende kanda bakıcaklar görmek için hatta kalp atışı için en az 7 haftalıkken gitmek en uygunu diye düşünüyorum erken gitmek anca soru işareti oluşturuyo. iki gün üst üste kan verip değer katlamışmı diye bakarlar anca
erken gitmek lazım ama kan tstide yapıyorlar tsh bakıyorlar eger yuksekse tedaviye baslanıyor 7 hafta uzun oluyor bu acıdan bende de yuksek cıkmıstı cunku erkenden tedaviye basladım

doktora gidip kan ver usg ile de bakar.. bir durum varsa eğer tedaviye falan başlar.. 7. haftaya kadar beklemek risk. rahmin durumuna falan bakması gerek.

özel bi hastanede kan verdim az once, yarin ogleden sonra 3 gibi cikacakmis sonuc..bakalim hayirlisi..hamileysem doktora hemen gideyimmi diyosunuz siz simdi? kese falan da gorunmeyecekse neye bakacak peki doktor? bosa erkenden gitmesem de biraz kese falan oluşsa diye mi beklesemki?

özel bi hastanede kan verdim az once, yarin ogleden sonra 3 gibi cikacakmis sonuc..bakalim hayirlisi..hamileysem doktora hemen gideyimmi diyosunuz siz simdi? kese falan da gorunmeyecekse neye bakacak peki doktor? bosa erkenden gitmesem de biraz kese falan oluşsa diye mi beklesemki?
Ben 6. Haftadan gittim kalbini duymak icin 7. Hafta gittim

Bence kan sonucuyla hamileligini kesinleştir. Kan değerin kaç çıkacak ona göre gidersin. Ben 3 haftalıkken hamile oldugumu ögrendim 4 haftayı geçerken gittim kese görmüştük. 6 haftalıkken de kalp atısını duymuştuk.

erken gitmek lazım ama kan tstide yapıyorlar tsh bakıyorlar eger yuksekse tedaviye baslanıyor 7 hafta uzun oluyor bu acıdan bende de yuksek cıkmıstı cunku erkenden tedaviye basladım

bana 8. haftada yaptılar o testleri. ilk gebeliğimdede 7 haftalık gitmiştim.

nasıl bir tedavi gördünüz? aradaki boş gebeliğimde erken gitmiştim test falan yapmadılar keseyi gördükten sonra gelişimi izlenmişti. bilemedim belkide ikinci diye bakılmamış olabilir.

bana 8. haftada yaptılar o testleri. ilk gebeliğimdede 7 haftalık gitmiştim.

nasıl bir tedavi gördünüz? aradaki boş gebeliğimde erken gitmiştim test falan yapmadılar keseyi gördükten sonra gelişimi izlenmişti. bilemedim belkide ikinci diye bakılmamış olabilir.
Kan testi yapildi hormonlara bakildi yuksek cikinca dahileye ye yonlendirdi doktor ilac tedavisine basladim suan normal degerde

Kan testi yapildi hormonlara bakildi yuksek cikinca dahileye ye yonlendirdi doktor ilac tedavisine basladim suan normal degerde
Benimde dusuk cikti tsh ve dr dahiliyeye git dedi ama sira bulamadim ben bu sabahta bulamadim dolmus ful bende haftaya alabildim internetten gec olur mu ya sizce? :( 2 gundur alamadim sira

Ben özel bi çocuk sağlığı merkezinde yaptirdim kan tahlilimi. O da pozitif çıkınca eşim doktorumla konuştu, doktorum da daha erken iki hafta sonra gelsin keseyi de görürüz, kalp atışını da duyarız dedi. Tabii öğrendikten sonraki hafta lekelenmem olduğu için ben başka bir kadın doğumcuya gitmek zorunda kaldım, o zaman 5 haftalık falandı. Keseyi zorla gördü. :)

Back
X