• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sorum var yardım lütfen =((

blue.girl

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
187
15
318
31
Balıkesir
bugün tanıdık bi eczane var oraya gittik annemle ilaç alıcaktık
bioder gördüm sordum etkili oluyormu dedim(tanıdık olduğu için güveniyorum ) onun fazla bi etkisi yok 8 ayda azalttığı hafif incelttiği söyleniyor dedi ben sana karınca yumurtası yağı önerebilirim ama oda yok etmiyor inceltiyor daha etkili bak bende denedim hem daha ucuz bioder pahalı dedi.. bende kıllarımın kalın olduğunu söyledim eczacımızda geçen kış lazer epilasyona gittiğini koltuk altının bittiğini söyledi ne zamandır almıyorum dedi

kızlar tek seans 50 liraymış güzellik salonunda yapıyorlarmış ve o güzellik salonunun sahibide annemin arkadaşı sizce güvenebilirmiyim:S
koltuk altı değilde bikini bölgesinden bıktım zaten ne eldiven işe yarıyor oraya ne ağda almıyor kıl oldu çok kalınlaşt sürekli tüy dökücü kullanıyorum ve çok yayıldı sizce yaptırsammı 3 seansta bitiyor dedi?Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
canim bendede ayni dert bluegirl krem felan cok kullandim yaklasik 5-6 yildir düsün yani ayni durumdayiz kil oldu resmen kara kara kalin bide biraz yayildi ben üstleri agdag ile alabildim agdag aliskinim bacaklarimda kollarimda eldivenle atlari almaya calistim becerdim bak canim benimkilerde kalin inan aliyor bas ve isaret parmaginla cildine yakin olan yerden kilin ciktigi yerden SIkica tutu hzlica cek bak nasil kökleri ile geliyorlar

tatlım koltuk altlarımı alıyorum eldicenle onları aldıktan sonra altlarada deniyorum yok kopmuyor olmuyor:gitme: artık canım acısın tamam ama kopmuyor :gitme:

Back
X