Arkadasim daha direnlerim cikmadan gogsum patlayacak bomba gibi biri bi ucta biri diğer ucta dururken:) nasıl cikabilirim. Eşim olmadan kendim dogrulamiyorum. Ne gezmesinden bahsediyorsun. ya sen çok guclusun ya da ben çok zayifimKizlar benim 4 duncu gun sabahtan kalkip alis verise ciktim butun gun ne kadar kendiniz hasta gibi yataga baglarsaniz o kadar zor iyilesirsiniz
Kalkin yuruyun gezin oyle hasta gibi durmayin
leoni hadi bakalım, hayırlı haberlerle dönersin inşallah. Seraparis in dediği gibi, hareket ettikce daha iyi olacaksın ama sen yarin bi önce amelyatını hayırlısıyla ol :)
çok tesekkur ederım canım ama agrılardan yakınan ben degılım karıstı galıba:)
Biraz iniyorlar cnm ama daha güzelleşiyorlar, merak etme. Benimde damla..... bende başta çok endişelenmiştim, ama günler geçtikce korkumda gitti. Hatta dr.uma birkaç kez yazmıştım, dönermi felan diye. Adamcaz üşenmeden beni sürekli yatıştırdı. Sende merak etme canim.
zeynpfeli canım senın kı damla mıydı yuvarlak mı. bu arda sıma canını şu bır ayımızı bı gecırelım sonrasında rahatlayacagmza ınanıyorum. bende yatyrum sık sık hareket ettgmnde yanlardan agrı gırmeye baslıyo bıde benımkı damla hepten korkutuyo benı yerı falan degısır dıye şu yataktan sürünerek cıkmaktanda sıkıldım gecsin su gunler hemencık
Seraparis moral verdin valla.umarim biz de senin gibi kolay atlatirizKizlar benim 4 duncu gun sabahtan kalkip alis verise ciktim butun gun ne kadar kendiniz hasta gibi yataga baglarsaniz o kadar zor iyilesirsiniz
Kalkin yuruyun gezin oyle hasta gibi durmayin
Insallah canim ben hastanede cikmadan doktora dedim ben nasil tek basima giderim naparim kimsem yok dedimSeraparis moral verdin valla.umarim biz de senin gibi kolay atlatiriz
Canim drenlerin oldugunu bilmiyordum benim drenler ikinci gun alinmisti ondan dolayi oyle konustum tabi dren olunca bende rahat degildim ve aci veriyordu heryerime dolasiyorduArkadasim daha direnlerim cikmadan gogsum patlayacak bomba gibi biri bi ucta biri diğer ucta dururken:) nasıl cikabilirim. Eşim olmadan kendim dogrulamiyorum. Ne gezmesinden bahsediyorsun. ya sen çok guclusun ya da ben çok zayifim
Canim benim de ortasi morarmisti dren oldugu halde yinede morardi ama korkmana gerek yok batmada oluyordu ara sira arasi zaten benim cok sismisti odem doluydu parmagimla bastigim zaman anliyordum bunlarin hepsini yasadim rahat ol
Hımm o zaman tamam :) yarın kontrole gıdıcem ve sanırım bende doktorumın basının etını yıcem bu kez :)Biraz iniyorlar cnm ama daha güzelleşiyorlar, merak etme. Benimde damla..... bende başta çok endişelenmiştim, ama günler geçtikce korkumda gitti. Hatta dr.uma birkaç kez yazmıştım, dönermi felan diye. Adamcaz üşenmeden beni sürekli yatıştırdı. Sende merak etme canim.
Henüz ben de bilmiyorum. Azalması gerekiyor. 25 ml altına dusmesi gerekiyor. Hala 75 ml her biriCanim drenlerin oldugunu bilmiyordum benim drenler ikinci gun alinmisti ondan dolayi oyle konustum tabi dren olunca bende rahat degildim ve aci veriyordu heryerime dolasiyordu
Ne zaman cikacakmis drenler?
Canım her gün boşaltıyor musun direnleriniHenüz ben de bilmiyorum. Azalması gerekiyor. 25 ml altına dusmesi gerekiyor. Hala 75 ml her biri
Konunun başlığını açan arkadaşımız Leoni şu an ameliyatta. Saat 9 da gircem demişti. Dua edelim. İnş başarılı bir ameliyat geçirirsin canım.Henüz ben de bilmiyorum. Azalması gerekiyor. 25 ml altına dusmesi gerekiyor. Hala 75 ml her biri
Evet canım 24 saatte bir dedi doktor. Sana ne dedi doktorun?Canım her gün boşaltıyor musun direnlerini
Bana bi saat söylemedi canım sadece c.tesi gel çıkaralım dedi ben en son dün öğlen dökmüştüm şimdi 25 in hemen hemen altındalar bakalım inş.yarın çıkarda kurtulurumEvet canım 24 saatte bir dedi doktor. Sana ne dedi doktorun?
İnş canım seninki baya azalmış. Darısı basima ben belki pazartesiye kalırım bu gidisleBana bi saat söylemedi canım sadece c.tesi gel çıkaralım dedi ben en son dün öğlen dökmüştüm şimdi 25 in hemen hemen altındalar bakalım inş.yarın çıkarda kurtulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?