Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar sonuçlarıma bakar mısınız ?
- Konu Sahibi ecenazx
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #fsh #lh hormonu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Fsh için konuşuyorum 10 ve altı normal kabul edilir demek ki yumurtalık rezerviniz guzelKızlar sonuçlarıma bakar mısınız ?
Lh 11.94
Fsh 6.77
- 21 Ekim 2020
- 1.214
- 356
- 73
- 24
Lh hakkında bir bilginiz var mı yüksek miFsh için konuşuyorum 10 ve altı normal kabul edilir demek ki yumurtalık rezerviniz guzel
Canim bak hormonlar takılırsan icinden çıkamazsın falukuler faz var adet dongundeki fazla var suan adet misinizLh hakkında bir bilginiz var mı yüksek mi
Merhaba arkadaşın paylaşımı altına yorum yapıyorum kbCanim bak hormonlar takılırsan icinden çıkamazsın falukuler faz var adet dongundeki fazla var suan adet misiniz
Hamileyim 6+2 haftalık dedi iste kese gördü kalp atışını duydu ama sol yumurtalıkta kist gördü 6.5cm dedi korktum biraz test yaptı bir sürü sadece ca 125 diye yaptığı test normalde (0-35 arası olmalıymis benm 35.5 cikti yarin gideceğim doktora bi sorun olur mu acaba
- 21 Ekim 2020
- 1.214
- 356
- 73
- 24
3. Gunundeyim canım ama bu lh yüksekliği beni tedirgin etti yumurtalıklarda mi sıkıntı var geçen ay 14 küsurlerdeydi düştü şimdi 11 e düşmüş ama nedir tam anlayamıyorum kötü bir şey mi yüksek çıkması normal Aralık nedirCanim bak hormonlar takılırsan icinden çıkamazsın falukuler faz var adet dongundeki fazla var suan adet misiniz
Hic bir sorun olmaz kirs gebeliğe engel olmadıysa merak etmeyin bol bol istirahat edin ağır şeyler kaldırmayın inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız stres yapmayın hiic zaten kötü bir şey olsa o anda dr derdi sizeMerhaba arkadaşın paylaşımı altına yorum yapıyorum kb
Hamileyim 6+2 haftalık dedi iste kese gördü kalp atışını duydu ama sol yumurtalıkta kist gördü 6.5cm dedi korktum biraz test yaptı bir sürü sadece ca 125 diye yaptığı test normalde (0-35 arası olmalıymis benm 35.5 cikti yarin gideceğim doktora bi sorun olur mu acaba
3. Gunundeyim canım ama bu lh yüksekliği beni tedirgin etti yumurtalıklarda mi sıkıntı var geçen ay 14 küsurlerdeydi düştü şimdi 11 e düşmüş ama nedir tam anlayamıyorum kötü bir şey mi yüksek çıkması normal Aralık ben
1 18 normal kabul ediliyor siz neden böyle evham yaptınız ki ?3. Gunundeyim canım ama bu lh yüksekliği beni tedirgin etti yumurtalıklarda mi sıkıntı var geçen ay 14 küsurlerdeydi düştü şimdi 11 e düşmüş ama nedir tam anlayamıyorum kötü bir şey mi yüksek çıkması normal Aralık nedir
Cok sagol cnm korktum bebeğe zarar verir diye zaten sürekli dinleniyorum hiçbirsey yapmıyorumHic bir sorun olmaz kirs gebeliğe engel olmadıysa merak etmeyin bol bol istirahat edin ağır şeyler kaldırmayın inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız stres yapmayın hiic zaten kötü bir şey olsa o anda dr derdi size
Kirstle bebek beraber buyuyup sezeryan doğumda hem doğum hem kirst ameliyat olan bile duydum hiç stres yapmayın dediğim gibi zaten acil bir durum olsa dr hemen müdahale eder ama lütfen tek drla takılı kalmayın başka bir gözden de baktırnCok sagol cnm korktum bebeğe zarar verir diye zaten sürekli dinleniyorum hiçbirsey yapmıyorum
Gideceğim pazartesiye ınsallahKirstle bebek beraber buyuyup sezeryan doğumda hem doğum hem kirst ameliyat olan bile duydum hiç stres yapmayın dediğim gibi zaten acil bir durum olsa dr hemen müdahale eder ama lütfen tek drla takılı kalmayın başka bir gözden de baktırn
Yok merkeze gidebilir misin dedi bugün hemn gidebilirim dedim acelesi yok dedi önce korkuttu snra öyle dedi 6.5 santim büyük dedi surekli takip edeceğiz dedi 5 cm olsa normal dedi atilir falan diye konuştu bnde bi zarar olur mu bebeğe diye sordum sağlıklı falan dedi şifreli gibi konuştu birsey anlamadım inanın ama baya korktum
- 21 Ekim 2020
- 1.214
- 356
- 73
- 24
Değer sanki yüksek gibi geldi bana adetlerim düzenli gününde gelir geçen sene çok gelirken kan miktarı şimdi ise iki üç gün fazla sonraki günler az geliyor birde değeri böyle 11 küsur görünce tedirgin oldum korkulacak bir durum yok mu yani ? Bu durumda hamile kalabilir miyim sizce1 18 normal kabul ediliyor siz neden böyle evham yaptınız ki ?
Korkulacak bir durum yok hamile kalmak konusuna gelince o konu Derya deniz prolaktin tsh fsh lh e2 birsuru hormon var bir kadın doğuma gitmelisiniz dr bakmaliDeğer sanki yüksek gibi geldi bana adetlerim düzenli gününde gelir geçen sene çok gelirken kan miktarı şimdi ise iki üç gün fazla sonraki günler az geliyor birde değeri böyle 11 küsur görünce tedirgin oldum korkulacak bir durum yok mu yani ? Bu durumda hamile kalabilir miyim sizce
Korkma canim acaba dr mu degistirsenGideceğim pazartesiye ınsallah
Yok merkeze gidebilir misin dedi bugün hemn gidebilirim dedim acelesi yok dedi önce korkuttu snra öyle dedi 6.5 santim büyük dedi surekli takip edeceğiz dedi 5 cm olsa normal dedi atilir falan diye konuştu bnde bi zarar olur mu bebeğe diye sordum sağlıklı falan dedi şifreli gibi konuştu birsey anlamadım inanın ama baya korktum
- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.427
- 83
Canim benim lh degerim 23leri gordu. Yumurtlama sıkıntisi yasadim o siralar. Ama tedaviyle hamile kaldim sorun yaratmadi. Lh.dansa fsh değerini doktorlar daha çok onemsiyorlarKızlar sonuçlarıma bakar mısınız ?
Lh 11.94
Fsh 6.77
Oyle yapacağım büyük bi ihtimalle canm ilk kontrolümduKorkma canim acaba dr mu degistirsen
Bazı boş insanlarda canimi sıktı pek umursamak istemiyorum inan kimseyi
- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- 1
- 5.311
- 108
Bu sonuçlar yetersiz. Fsh güzel ama tek başına pek bişey ifade etmiyor. Buna bakarak reverviniz iyi diyemeyiz.Kızlar sonuçlarıma bakar mısınız ?
Lh 11.94
Fsh 6.77
- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- 1
- 5.311
- 108
Evet fsh daha değişken çünkü güven vermiyor. Aslında amh, fsh ve ultrasonda görünen yumurta sayısı üçü birden önemli. Fsh iyi oldugu halde rezervi düşük olanlar var.Amh daha mı önemli?
Ya yok ne canını sıkıyorsun millette neler oluyor tas gibi doguruyorlarOyle yapacağım büyük bi ihtimalle canm ilk kontrolümdu
Bazı boş insanlarda canimi sıktı pek umursamak istemiyorum inan kimseyi