Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar son kez cinsiyet tahminiiii
- Konu Sahibi catsmommm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.182
- 448
Canım belli oldu mu sizin cinsiyetAy çok teşekkür ederiiim pazartesi belli olacak
- 13 Kasım 2024
- 23
- 5
- 1
- 28
Belli değil canım ya haftaya net söyleyeceğim dedi doktorum Yeni ultrasonlar var ama atayım bakalım yeni tahminler ne olacakCanım belli oldu mu sizin cinsiyet
Eklentiler
- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.182
- 448
Burda sanki erkek ama neden doktor söylemedi emin mi olamadı acaba Şuan net kaç haftalıkBelli değil canım ya haftaya net söyleyeceğim dedi doktorum Yeni ultrasonlar var ama atayım bakalım yeni tahminler ne olacak
- 13 Kasım 2024
- 23
- 5
- 1
- 28
12+6 oldum bilmiyorum 13 ü geçince söylemek istedi sanırım yanıltmak istemiyorBurda sanki erkek ama neden doktor söylemedi emin mi olamadı acaba Şuan net kaç haftalık
- 17 Kasım 2024
- 134
- 28
- 13
- 25
Banada bakarmisinizErkek bence cnm
Eklentiler
- 9 Şubat 2022
- 486
- 126
- 33
- 24
ErkekBelli değil canım ya haftaya net söyleyeceğim dedi doktorum Yeni ultrasonlar var ama atayım bakalım yeni tahminler ne olacak
- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.182
- 448
Benim ultrason fotoğrafıma bakar mısınız? Sizinkine benziyor sanki.Ben cinsiyeti öğrendim arkadaşlar nasipse kızımız olacak
Eklentiler
Merhaba evet benziyor gibi ama ben pek anlamıyorum kaç haftaliksiniz bende dr söyleyince öğrendim gönlünüzden gecenin nasip olmasını dilerim
Benim ultrason fotoğrafıma bakar mısınız? Sizinkine benziyor sanki.
12 haftalık. Doktor bir tahminde bulundu. Kız gibi ama üstten bacak arasına da bakayım dedi üstten bir türlü göremedi. Alt popo tarafından açtı ayağını arası boş dedi. Ama daha küçük 1-2 haftaya netleşir dedi.Merhaba evet benziyor gibi ama ben pek anlamıyorum kaç haftaliksiniz bende dr söyleyince öğrendim gönlünüzden gecenin nasip olmasını dilerim
Benim de bir oğlum var ve gönül ister istemez olmayanı istiyor.Merhaba evet benziyor gibi ama ben pek anlamıyorum kaç haftaliksiniz bende dr söyleyince öğrendim gönlünüzden gecenin nasip olmasını dilerim
Sizce cinsiyet ne kızlar daha 11 haftalığızKız cnm
Eklentiler
- 26 Şubat 2024
- 275
- 52
- 13
- 24