• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar siz ne önerirsiniz

kerry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
61
0
86
İstanbul
kızlar jiletten kurtulmak istiyorum.kıl köklerim baya kalınlaştı.evlenmeden önce agdayla alıyordum ve çok rahattım şimdi uzamasını bekleyemiyorum.böyle oluncada agda kullanamıyorum makine bana yan etki yapıo 2 gün falan kaşındıyo.napcamı bilemiyorum ama ekonomik olacak bi yöntemle jiletten kurtulmama gerekiyo.önerilerinizi bekliyorum.

bence yine agdaya dön bir kere acı çekersin ama sonra bişi olmaz ben epilatör aldım ama memnun kalmadım 2 haftada çıkıyor agda ile 1 ay olmuyor ayrıca epilatör batık yapıyor tüy dökücülerde 2 haftada çıkıyor

bence yine agdaya dön bir kere acı çekersin ama sonra bişi olmaz ben epilatör aldım ama memnun kalmadım 2 haftada çıkıyor agda ile 1 ay olmuyor ayrıca epilatör batık yapıyor tüy dökücülerde 2 haftada çıkıyor

bende memnundum agdadan ama evlenince uzamasını bekleyemiyorum.o yuzden agdayı bırakmak zorunda kaldım.sen şimdi ne kullanıyosun?soguk agda bantlarını denedınmı ben düsünüyorum ne dersin?

Back
X