• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar sağlıklı yumurtlama ve çatlatma için tecrübelerinizi paylasırmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MaviBoncuk01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2018
1.259
1.133
53
Merhaba kızlar bu ay sağlıklı yumurtlama yaşayıp sağlıklı çatlaması için neler önerirsiniz tecrübelerinizi paylasırmısınız neler kullandınız neler tükettiniz neyin fayda sağladiğini düşünüyorsunuz

İncir yumurta gelişmesine havucta catlamasina yardimci oluyor ben bunların cok faydasını gördüm. Birde pkolu isen inofolic combi önerebilirim

İncir yumurta gelişmesine havucta catlamasina yardimci oluyor ben bunların cok faydasını gördüm. Birde pkolu isen inofolic combi önerebilirim
Canım çok teşekkürler öncelikle pkolu değilim ama inofolic kullanıyorum takviye gıda olarak bu ay basldm birde havuç ve inciri ısırarak yesem fayda görürmüyüm

Canim fayda görürsün ama cok yemen lazim.. Sen adetin ilk günü sabah aksam birer bardak incir kuru yap ic.. Yum catlamasina yakında havuc kurune basla ayni zaman da tuketedebilirsin

Back
X