• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi kızlar oglum dıs cıkarıyooo

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

myflowers

biroyana birbuyana salla
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
2.366
14
643
Antep
cok aglıyo ve cok huzursuz 15 gundurrr meger dıs cıkarıyormusss hemde ıkı tane bırden yan kesıcılerı cıkarıyomusss ucları gorunuyo cıktı cıkıcakk dr goturdummm huysuzlugu tyuzunden duıstenmıs megerrrrr yaaa cok cabuk cıkardıııı ona cok uzuluorummm sımdı 2 ay 20 gunlukkk yanı 2 ay bes gunolukken dıs yerlerı bellı oldu cıktı cıkıcakkk sımdııı

ya gerçekten çok erken çıkmış bnm oğlumunda ağzı baya akıyo iki gündür bende korkuyorum 17 mart doğumluyuz iki buçuğa gidio inşallah hemen çıkmaz daha gaz sancısı çekiyoruz biz biri bitmeden biri

aa azı akınca dişmi cıkarıyo oluyo benim tosun nerdeyse 5 gündür azını tükürük yapıyo diş cıkarma belirtisimi 12haziranda 3 aylık olucak..3 gündürde biraz huzursuz uykuya dalıca zmanlar ağlayarak dalıyo

canım benim kızımında ağzının suyu akıyo ve ve hep elleriyle damaklarını kaşıyo daha erken ama pirinç patlağı gibi kabarmış....

evet erken ama kimden duyduysam erken çıkarıyo bebişler...
benim kızımın 6 ayı bitti bir tane dişimiz belirdi bile kaşığa değiyor artık...

Valla benimkinin de sürekli salyaları akıyor. Diş mi çıkaracak o da?? oğlum 13 mart doğumlu önümüzdeki hafta 3 aylık olacak. Şimdikiler bir alem canım. benim oğlumdan 10 gün küçük arkadaşımın oğlu diş çıkardı. Şaşırmamak lazım sanırım bunların hiçbirşeyine..

Kizlar Ya 3 Ayi Dolmamiş Bebişin Dişi Mi çikarmiş Yaa Bu Ne Böyle Eyvah Eyvah Benim Oluşumunda Ağzi Akiyo 22 Mart Doğumlu Oda Mi Diş çikaracak Yoksa Peki Bi Zarari Olur Muymuş Ki Of Yaaa

Back