• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nolur yardım hamile miyim???

Kızlar merhaba tekrardan. BATa 4 gün kaldı. Gebe olunca ovülasyon testiyle anlayanlar oluyordu kimisi hurafe diyordu olur mu öyle şey kimisi doğru diyordu. Bugün denemek sizinle de paylaşmak istedim. Üstteki bir gebenin günlüğünün ovülasyon testi alttaki baby fast marka en alttaki gebelik zaten. Söylenilen gibi yumurtlama testlerim pozitif çıktı gebe olduğum için pik çıktı yani. Atıyorum 🐣

Eklentiler

• 2C2FB001-1827-4DA6-BAC4-BA100D8B30CA.jpeg
    2C2FB001-1827-4DA6-BAC4-BA100D8B30CA.jpeg
    117,2 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar merhaba tekrardan. BATa 4 gün kaldı. Gebe olunca ovülasyon testiyle anlayanlar oluyordu kimisi hurafe diyordu olur mu öyle şey kimisi doğru diyordu. Bugün denemek sizinle de paylaşmak istedim. Üstteki bir gebenin günlüğünün ovülasyon testi alttaki baby fast marka en alttaki gebelik zaten. Söylenilen gibi yumurtlama testlerim pozitif çıktı gebe olduğum için pik çıktı yani. Atıyorum 🐣
gynoseed kullanarakmı gebelik elde ettin canım. Biz 2.5 yıldır istiyoruz olumsuz sonuç alıyoruz. 1defa tüp bebek denedik olmadı. Eşimde varikosel var. yardımcı olurmusun

merhaba canım hayırlı olsun. yeni görüyorum artışın nasıl oldu 😍 jel nasıl bir ürün ilk kez duydum anlatabilir misin

Back
X