- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kızlarım fikir💖
- Konu Sahibi f_c
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Trendyolda set halinde var. Bebek arabası, puset, anne yanı beşik falan ben onlardan aldım bence direk park yataklı olan o setlerden almalısın. Diğerleri boşa para. Ama dikkat et içinde ana kucağı olmasın setin içindeki ana kucağı diğerleri gibi bebeğin az Bi hareketinde sallanmıyor. Sadece ana kucağını bence mamma marka al o iyi..Kızlar hazır indirim varken bebek arabası ve bebeğim için yatak alacagım. İlk yatagı olacak park yatak mı almalıyım yenı dogan bebek yatagına gerek var mı 6 ay kullanılıyormus sadece. Bana bu ıkı urun ıcın tavsıye verır mısınjz
Bebek arabası olarak da Prego Mios aldım, çok ağır olmasın ama çift yönlü de olsun derken bunda karar kıldıkBen park yatak aldım, daha kullanışlı geliyor gözüme. Elele Madre kullanacağım inşallah. Park yatakların görünüşünü çirkin bulan ve beşik tarzı şeyler alanlar da var bana çirkin gelmiyor hiç
Bu markayı duydum pekı pusetı de var mıydıBebek arabası olarak da Prego Mios aldım, çok ağır olmasın ama çift yönlü de olsun derken bunda karar kıldık
Bende bakacagım pekı hangı markanın aldınjzTrendyolda set halinde var. Bebek arabası, puset, anne yanı beşik falan ben onlardan aldım bence direk park yataklı olan o setlerden almalısın. Diğerleri boşa para. Ama dikkat et içinde ana kucağı olmasın setin içindeki ana kucağı diğerleri gibi bebeğin az Bi hareketinde sallanmıyor. Sadece ana kucağını bence mamma marka al o iyi..
Var canım evet ana ünite çıkarılıp takılıyor. Kabin düşünmüştüm ilk başta ama çoğu kabinde puset ana ünitenin üstüne takılıyor falan hiç güvenilir gelmemişti gözümeBu markayı duydum pekı pusetı de var mıydı