• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen yardım

Canim benim sutun gelmistir cunki benimde ogle olmustu bende 16haftalikti bebegimin kalbi durdugunda doğum yaptirdilar ertesi gun goguslerim sutle doldu 2 gun sonra gitti seninde gecer gecmesse doktora git sakin ovalama bi akadasa da ilac vermislerdi sutu gelmesin diye cok gecmis olsun canim

Canim benim sutun gelmistir cunki benimde ogle olmustu bende 16haftalikti bebegimin kalbi durdugunda doğum yaptirdilar ertesi gun goguslerim sutle doldu 2 gun sonra gitti seninde gecer gecmesse doktora git sakin ovalama bi akadasa da ilac vermislerdi sutu gelmesin diye cok gecmis olsun canim
Benim süt akıntım yok ama davul gibi şiştiler :( patlıcak gibiler ölüyorum ağrıdan gerçekten 2gün sonra geçti mi?

Benim süt akıntım yok ama davul gibi şiştiler :KK43: patlıcak gibiler ölüyorum ağrıdan gerçekten 2gün sonra geçti mi?
Canim benimde olmadi sut akintim ben siktimda anladim sut oldugunu hani derler dutu kuser diye emen olmayincaya kustu gitti sma arkadasiminda doktor ilac vermis sut olmasın diye ben 3 cocuk annesiyim sutun nasil geldigini biliyorum seninde oyle olmustur ama gecmesse bi doktora git

Canim benimde olmadi sut akintim ben siktimda anladim sut oldugunu hani derler dutu kuser diye emen olmayincaya kustu gitti sma arkadasiminda doktor ilac vermis sut olmasın diye ben 3 cocuk annesiyim sutun nasil geldigini biliyorum seninde oyle olmustur ama gecmesse bi doktora git
MaşAllah Rabbim çocuklarnızla uzun ömürler versin ölenede rahmetimi diliyorum.
Bende ilaç kullanmya başladım parlodel içiyorum.
Üstelik o ilk gün çok korktum çünkü çok şiştiler ben korktum ilk düşük ve ilk hamilelikti.
Elim ayağım titredi
Özür dilerm o durumda kötü bişi yazmışsam ama inanın beni en çok siz rahatlattnz o kadar çok korktumki gerçekten hep öyle kalacak sandm :(
Teşekkürler tekrardan

Üstelik o ilk gün çok korktum çünkü çok şiştiler ben korktum ilk düşük ve ilk hamilelikti.
Elim ayağım titredi
Özür dilerm o durumda kötü bişi yazmışsam ama inanın beni en çok siz rahatlattnz o kadar çok korktumki gerçekten hep öyle kalacak sandm :KK43:
Teşekkürler tekrardan
Allah razi olsun canim nadilsin simdi iyimisin psikolojini gayet iyi anliyorum canim benim

Elim ayağım titredi
Özür dilerm o durumda kötü bişi yazmışsam ama inanın beni en çok siz rahatlattnz o kadar çok korktumki gerçekten hep öyle kalacak sandm :KK43:
Teşekkürler tekrardan
Allah razi olsun canim nadilsin simdi iyimisin psikolojini gayet iyi anliyorum
Şuan şişler hafifte ağrısı var ama ilaçla geçer inşAllah ben ilk şiştiklernde tüm gün ağladım knserim bile sandım artık o derece düşün psikolojimi siz rahatlattınız zatn benide ❤️❤️❤️❤️
Canim benim Rabbim acini unuttursun kucagina saklikli bir bebek nasip etsin ilaci doktor mu verdi sana

Back
X