- 8 Aralık 2016
- 18
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi sessizbiryagmurum
Mrb benm bebeim öldüğü için kürtaj oldum ama iki gün sonra gögüslermde bir şişkinlik başladı ve çok acıyor neden?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başın sağolsun canım kaç aylıktı bebeğinMrb benm bebeim öldüğü için kürtaj oldum ama iki gün sonra gögüslermde bir şişkinlik başladı ve çok acıyor neden?
Amin sormayın gece gündüz ağlıyorum iki gündür 14haftalıktı kalbi durdu üstüne birde gögüslermde ağrı başladı anlamadmbaşın sağolsun canım kaç aylıktı bebeğin
rabbim hayırlı sağlıklı bi evlatla acını hafifletsin inşallah canımAmin sormayın gece gündüz ağlıyorum iki gündür 14haftalıktı kalbi durdu üstüne birde gögüslermde ağrı başladı anlamadm
Kanama felan oluyomuydu canım sende. Hiç fark etmedin mi bişey olduğunuAmin sormayın gece gündüz ağlıyorum iki gündür 14haftalıktı kalbi durdu üstüne birde gögüslermde ağrı başladı anlamadm
Düşük gerçekleşti parçada kalmadı ama gögüslermde şişlik var çok şişKanama felan oluyomuydu canım sende. Hiç fark etmedin mi bişey olduğunu
Başka bir sebep var gögüslerm bir günde şişti davul gibiKurtaj da parca kalmis olabilir kontrolunu ihmal etme sakin cok gecmis olsun allah tekrar yasatmasin
İnşAllah aminrabbim hayırlı sağlıklı bi evlatla acını hafifletsin inşallah canım
Benim süt akıntım yok ama davul gibi şiştiler patlıcak gibiler ölüyorum ağrıdan gerçekten 2gün sonra geçti mi?Canim benim sutun gelmistir cunki benimde ogle olmustu bende 16haftalikti bebegimin kalbi durdugunda doğum yaptirdilar ertesi gun goguslerim sutle doldu 2 gun sonra gitti seninde gecer gecmesse doktora git sakin ovalama bi akadasa da ilac vermislerdi sutu gelmesin diye cok gecmis olsun canim
Canim benimde olmadi sut akintim ben siktimda anladim sut oldugunu hani derler dutu kuser diye emen olmayincaya kustu gitti sma arkadasiminda doktor ilac vermis sut olmasın diye ben 3 cocuk annesiyim sutun nasil geldigini biliyorum seninde oyle olmustur ama gecmesse bi doktora gitBenim süt akıntım yok ama davul gibi şiştiler patlıcak gibiler ölüyorum ağrıdan gerçekten 2gün sonra geçti mi?
MaşAllah Rabbim çocuklarnızla uzun ömürler versin ölenede rahmetimi diliyorum.Canim benimde olmadi sut akintim ben siktimda anladim sut oldugunu hani derler dutu kuser diye emen olmayincaya kustu gitti sma arkadasiminda doktor ilac vermis sut olmasın diye ben 3 cocuk annesiyim sutun nasil geldigini biliyorum seninde oyle olmustur ama gecmesse bi doktora git
Allah razi olsun canim nadilsin simdi iyimisin psikolojini gayet iyi anliyorum canim benimMaşAllah Rabbim çocuklarnızla uzun ömürler versin ölenede rahmetimi diliyorum.
Bende ilaç kullanmya başladım parlodel içiyorum.
Üstelik o ilk gün çok korktum çünkü çok şiştiler ben korktum ilk düşük ve ilk hamilelikti.
Elim ayağım titredi
Özür dilerm o durumda kötü bişi yazmışsam ama inanın beni en çok siz rahatlattnz o kadar çok korktumki gerçekten hep öyle kalacak sandm
Teşekkürler tekrardan
Şuan şişler hafifte ağrısı var ama ilaçla geçer inşAllah ben ilk şiştiklernde tüm gün ağladım knserim bile sandım artık o derece düşün psikolojimi siz rahatlattınız zatn benideAllah razi olsun canim nadilsin simdi iyimisin psikolojini gayet iyi anliyorum canim benim
Allah razi olsun canim nadilsin simdi iyimisin psikolojini gayet iyi anliyorumMaşAllah Rabbim çocuklarnızla uzun ömürler versin ölenede rahmetimi diliyorum.
Bende ilaç kullanmya başladım parlodel içiyorum.
Üstelik o ilk gün çok korktum çünkü çok şiştiler ben korktum ilk düşük ve ilk hamilelikti.
Elim ayağım titredi
Özür dilerm o durumda kötü bişi yazmışsam ama inanın beni en çok siz rahatlattnz o kadar çok korktumki gerçekten hep öyle kalacak sandm
Teşekkürler tekrardan
Canim benim Rabbim acini unuttursun kucagina saklikli bir bebek nasip etsin ilaci doktor mu verdi sanaŞuan şişler hafifte ağrısı var ama ilaçla geçer inşAllah ben ilk şiştiklernde tüm gün ağladım knserim bile sandım artık o derece düşün psikolojimi siz rahatlattınız zatn benide
Evet doktor verdi bir daha çocuk nasip olmaz olursa da 5 6 yıl sonrası için düşünüyorum.Allah razi olsun canim nadilsin simdi iyimisin psikolojini gayet iyi anliyorum
Canim benim Rabbim acini unuttursun kucagina saklikli bir bebek nasip etsin ilaci doktor mu verdi sana
Neden canim ozel degilse sebebini ogrenebilirmiyimEvet doktor verdi bir daha çocuk nasip olmaz olursa da 5 6 yıl sonrası için düşünüyorum.
Msj atabilir miyim adresnze anlatım kısa olarakNeden canim ozel degilse sebebini ogrenebilirmiyim