• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen cvppp adete 9 gün

hayalimanneolmak96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
10
3
1
28
Merhaba arkadaşlar yumurtam çatlaması üzerinden çatlama günüyle beraber 11 gün geçti ve hastayim doktor test yapalim önce dedi beta hcg degeri 0,1 cıktı adetime 9 gün var sizce degerim yükselermi oyle olup hamile kalan oldumu 11. Gün çatlamanin üstünden geçti gebelik olsa kanda cıkmazmiydi lütfen cvplayin şimdiden teşekkürler ederim

Eklentiler

• IMG_1536.jpeg
    IMG_1536.jpeg
    41,3 KB · Görüntüleme: 76
Merhaba arkadaşlar yumurtam çatlaması üzerinden çatlama günüyle beraber 11 gün geçti ve hastayim doktor test yapalim önce dedi beta hcg degeri 0,1 cıktı adetime 9 gün var sizce degerim yükselermi oyle olup hamile kalan oldumu 11. Gün çatlamanin üstünden geçti gebelik olsa kanda cıkmazmiydi lütfen cvplayin şimdiden teşekkürler ederim
Hamile gösteriyor şuan ben mi yanlış görüyorum

Hatta 3 veya 2 haftalk

5 ve üzeri hamile kabul ediliyor,sizin değeriniz 1 den küçük çıkmış. Hamile değilsiniz sonuca göre. Ama adete 9 gün var diyorsunuz,hamile bile olsanız şuan yerleşme aşamasındadır. Eğer şüpheniz varsa 4-5 gün sonra testinizi tekrarlayın 🌸

Ben 4 aydr kan veriyorum 1.20 ne düştü ne çıktı ve alttaki haftalk vs gibi yazilr hamilelk diye biliyorum adete 9 gün diye de yazmış
Altta yazanlar 5.3 uzeri 3 haftalik hamile anlamina geliyor. Referans araliklarini yazmis. Referans araliklarinin belirtilmesi de hastaneden hastaneye degisir. Deger 5 uzeri ciksaydi hamile denilebilirdi , deger 0,1 yani hamile degil.

Back
X