• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen bakın 1 hafta sonra 5 aylık burnun üstüne yatmak başına gelen varmı ?

Collosium

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
68
7
86
Kızlar 1 hafta sonra tam 5 aylik olacak ve dün birde haftaladim bogaz agrisi gripte var sanirim onlari gecelim dün sola yan yatarken farkına varmadan uyumuşum ara ara yan dönüyodum aslinda sonra dalmışım sanki sol taraftan yastığa boğmusum gibi yani yatmişım gibi hatirliğamiom işte uyandım aceba sol taraf yastığa değdimi üstünemi yattim yattigsam diorum bisey olmusmudur aklima takildi bunu yasayan varmi başına gelen 5 ay olacak

Yani herkes mi abartıyor ben mi çok rahat davrandım bilemiyorum ama doktorum 1 aydan sonra yan yatmak burun silmek serbest dedi.ben hep yan yatıyorum açıkçası.2,5 ay oldu.yada yapılan işlemlerlemi alakalı bu durum tecribeli kişiler cevaplasalarda bende öğrensem.

Canim ara ara yatiodum o neysede hadi bide üstünemi yattim ne hatirliyamiomda uyaninca birden döndüm sorun olurmuki birde grip iycemi sisirir burnu cok feci sisik suan

Canim ara ara yatiodum o neysede hadi bide üstünemi yattim ne hatirliyamiomda uyaninca birden döndüm sorun olurmuki birde grip iycemi sisirir burnu cok feci sisik suan
Gripten,sıcaktan ve sabah yeni kalktığımızda,ağladığımızda daha çok şişiyor bir şey olmamıştır bence,5 ay uzun bi süre.kemikler kaynamıştır öyle kolay hafif şeylerle bozulmaz artık.

Sagol gulum ya burun ucu saga dogru meyilli zaten meyilliydi simdi sanki daha cok gibi gelio birde agzimdan hapsuruyum derken yarisida burundan geldi baskı zaten tikali iyce ikiside tikanmis vaziyette bu griptenmi olduki

Back
X