• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar koltukaltı için ne kullanıyorsunuz?

bisey sormak istiorm koltukaltımı ılık aqdayla alıorm.... aldqtan snraa aldıqım yerler siyah gbi oluyor nasıl desem aldıqım yer belli oluyor yani:S ne yapmam gerk caresi warmı bilen warsa yardmcı olablrmsnz ?????

ya benim epilasyon aletinden mi acaba hiç batma olmuyor ben de :uhm:

Canım genelde tüyleri alma yönüne göre değişiyor, eğer ordan burdan sağa sola aşağı yıkarı yaparsan batık oluyor evet (: benim de önceden batık oluyordu dikkat edince hiiiç bişi olmadı (:

(bu aarada bebiş çok tatlı:CüvCüv: :ecrin_bebek: )

ben lazer epilasyon yaptırdım daha ilk bir iki seansdan itibaren rahatlığını farkediyorsunuz
benim son bir yıldır hiç kalmadı,tertemiz
özellikle askılı kıyafet falan giyenlerin mutlaka yaptırmasını öneririm
hiçbir yerinizi olmasa da paraya kıyıp koltuk altlarınızı yaptırın:)

Ben ağda yapıyorum
Sir karartıyo makina da sivilce çıkartıyo ağda kaymak gibi yapıyo valla :)

ben epilatörle alıyorum ama çabuk çıkıyo şimdi yaz da geldi minik minik çıkınca sinir oluyorum cımbızla alıyorum çıktıkça bu sefer de baş edilmiyo var mı bunun başka çaresi?? :uhm:

canım ben genelde epilatörümle alıyorum 3 dk. sürmüyor bile alıştırdım çünkü ağdayı mümkün olduğunca kullanmıyorum hem koltuk altını karartıyor hem sarkma yapıyor yerimseniben

epilatör kullanıyorum,çk memnunum.ne batık yapıyo ne sivilce..ayrıca tüylerim de gözle görülür bir şekilde azaldı :)))

Ben de epilatör kullanıyorum ama azalma falan olmadı hemen çıkıveriyorlar yaamafoldumben

Back
X