• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kafam karışık bakarmisiniz

dnzerms

Gastronom👩‍🍳
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
92
21
3
Doğum kontrol hapı kullanıyorum adetimin ilk gününden beri ve eşimin gelmesine 2 hafta Felan kaldı bu da büyük ihtimalle 7 günlük araya denk geliyor ki kanamam da az sürüyor genelde ve o 7 günlük arada koruma sağlar mı? Bir gün unutunca bile risk olurken 7 günlük arada nasıl koruma sağlar ki anlamış değilim:(
Prezervatif de alerji yapıyor bende :( Orangegreysky Orangegreysky sen daha iyi bilirsin rica etsem açıklama yapar mısın ilk kutum çünkü:(

O 7 gün genelde regl dönemini kapsıyor yani gebe kalma şansınız çok düşük diye biliyorum.

Evet sağlıyor, 21 gün peş peşe hormon hapı almanız lazım çünkü onu unutmak demek hormon haplarında eksiklik demek ama kalan 7 gün adet boşluğu olduğu için vücut adete hazırlıyor kendini

Evet sağlıyor, 21 gün peş peşe hormon hapı almanız lazım çünkü onu unutmak demek hormon haplarında eksiklik demek ama kalan 7 gün adet boşluğu olduğu için vücut adete hazırlıyor kendini
Yani kanamam olmasada ilişkiye girsem olur demi ? :// saati saatine içiyorum hiç kaçırıyorum

O 7 gün genelde regl dönemini kapsıyor yani gebe kalma şansınız çok düşük diye biliyorum.
Anladım teşekkürler Zaten bugün 8.gün alalı hatta bugün 9. Alcam ve adetin ilk günü aldım ilk 3 gün yoğun sonra leke leke geldi devam edecek sandım ama durdu leke
Olur olur sorun yok 🥹
Teşekkürler 🥹♥️ sende ayni hapı kullanmissinda iki sene ondan sorayım dedim kusura bakma valla özür dilerim

Peki canım normal her gün olan akıntın oluyor muydu yoksa kestimi bu ilac

Ay hiç hatırlamıyorum ya bırakalı 1 seneyi geçti herhalde :KK43:
Ya canım tekrar konuya değinmek istedim de kusura bakma benim ilk kutu bitti 7 günlük aranın 3. Günündeyim daha regl olmadım bugünde eşim geliyor acaba ilk kutuda koruyuculuk olurmu bu 7 günlük arada sıkıntı olur mu sen ilk kutuda ek bir yöntem kullandinmi acaba bu arada adetin ilk günü başlamıştim

Back
X