• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kadın doğuma gittim bir bakar mısınız

anonimbuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar 1 senelik evliyim kadın doğuma gittim işte yumurtalıklarıma baktı sağ yumurtalıklarımda çok ufak kistler gördü ama sorun değil dedi hafif bi polikistik olabilir dedi adet döngüm 32 gün bazen 8 gün geciktiği de oldu bunlar onun açıklaması olabilir ama korkma dedi bunun dışında ben soğan suyu içiyorum kistleri bu mu yaptı acaba yoksa kist vardı soğan suyu sayesinde küçüldü mü ne diyorsunuz combiol ilaç yazdı birde

Ya ben çok araştırdım ama soğan suyu hiçbir şekilde zarar vermiyor hani diyorlar ya bitkilerin fazlası zarar ama azı da yarar derler o yüzden bence o şekilde korkmayın zaten soğan suyunu çok hani sürekli sürekli içersiniz zaten bir zararı olur ama sanmıyorum bununla alakalı olsun hatta ben de üç aylık iğne kullanmıştım yeni evli olduğum halde yani artık o kadar çok zarar verdiği için adet göremiyorum o yüzden ben de içmeyi düşünüyorum aslında ama çoğu kişiye sordum araştırdım ama gerçekten faydasını görenler çok olmuş çünkü rahime temizliyor bir de gerçekten her doktor aynı şeyi söylemiyor eğer ki emin olamadıysan başka bir kadın doğum doktoruna görünmeni tavsiye ederim çünkü ben iki defa farklı bir doktora gittiğim için gerçekten asla bir verim alamadım en sonunda son bir tane doktor buldum ve gerçekten çok açıklayıcı bir şekilde söylemişti o yüzden bu konuda sana farklı bir doktor daha görmeni tavsiye ederim❤️

Ya ben çok araştırdım ama soğan suyu hiçbir şekilde zarar vermiyor hani diyorlar ya bitkilerin fazlası zarar ama azı da yarar derler o yüzden bence o şekilde korkmayın zaten soğan suyunu çok hani sürekli sürekli içersiniz zaten bir zararı olur ama sanmıyorum bununla alakalı olsun hatta ben de üç aylık iğne kullanmıştım yeni evli olduğum halde yani artık o kadar çok zarar verdiği için adet göremiyorum o yüzden ben de içmeyi düşünüyorum aslında ama çoğu kişiye sordum araştırdım ama gerçekten faydasını görenler çok olmuş çünkü rahime temizliyor bir de gerçekten her doktor aynı şeyi söylemiyor eğer ki emin olamadıysan başka bir kadın doğum doktoruna görünmeni tavsiye ederim çünkü ben iki defa farklı bir doktora gittiğim için gerçekten asla bir verim alamadım en sonunda son bir tane doktor buldum ve gerçekten çok açıklayıcı bir şekilde söylemişti o yüzden bu konuda sana farklı bir doktor daha görmeni tavsiye ederim❤️
Soğan suyu iyi ama rahim duvarını inceltiyo tutunmasını zorlaştırıyo

Şöyle söyliyim ben size ben gerçi araştırdım ama net olarak kullanmadım fakat ben evlenmeden önce iğne yaptırmıştım üç aylık iğne hani gerek kalmasın diye yani normalde iğnenin çok zararları oldu yani âdetten kesti ama her gün kanamam vardı sonra doktor bana kadın doğum hapı yazmıştı kanamayı kesin diye üç ay boyunca tedaviyi yap dedi ama çok yan etkileri olduğu için ben de kullanmadım adamakıllı adet olamıyorum ben de adet olmak için aslında içmek istiyorum ama bu sefer çocuk isteyince rahim ince olduğu için doktor üç ay bekleme dedi ama bugün başlayacaktım ama şu anda içime bir su Serptiniz🥲

Ama kullanan çevremde çoğu kişi gördüm ama hiçbirinde bir zararı olduğunu görmedim o yüzden aslında ben de birazcık açıkçası düşünüyorum bir zararı olmaz diye ama iyi yine doktora sorsan çok daha iyi olacak

Back
X