• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar idrar yolu

Merhaba benimde idrar yolu enfeksiyonum devam ediyor. Cipro kullandım bitirdim geçmedi. Novacef serum takıldı yine geçmedi. Sağ alt karnım sızlıyo kaç gündür çözüm bilen var mı? Solgar cranberry de aldım fayda etmedi. Tomografide sol overde Hipodens lezyon varmış yine gideceğim kist mi bilmiyorum 😞

Mantarım da var 1 aydır hemde geçmiyor Allah belasını versin afedersin vajinama bit girse bu kadar kaşınmaz neyse onu biraz hafiflettim derken gidip idrar tahlili verdim 10 gün önce enfeksiyon da çıktı hemde baya çıktı antibiyotik verdi kullandım antibiyotik bitti ben tuvalette kendimi silerken kan gördüm kırmızıydı adet sandım sonra devamı gelmedi bugün de gittim gece kasık ağrım çoğaldı acaba kist mi var dedim acil kadın doğuma gittim ultrasonda baktı sorunumun olmadığını söyledi bu idrar yolu enfeksiyonu hemen 1 kutu antibiyotikle geçmez dedi idrar tahlili aldı ve sonuç yine enfeksiyon çıktı bildiğim kadarıyla kist kitle veya gebelik olsaydı sanırım ultrason da çıkardı uzun oldu kusura bakmayın benim çok bilgim yok o kanamayı çok kafaya taktım galiba dediğiniz gibi mantar veya enfeksiyon yapmış olabilir internette bakınca Google mantar yapmaz enfeksiyon yapar diyo Google ye asla inanmıyorum artık
Benim de birkaç kere ara kanamam olmuştu stresli bir dönemimdi geçen ay ise kasık ve belime bacağıma doğru var ağrılar nedeniyle gittim ultrasona gireceğim bu hafta idrar yolu ara kanama yapar mı bilmiyorum ama benim akıntım var bir türlü kurtulamadım ve o bölgede zonklama kistler den kaynaklı da kanama olabiliyormuş

Back
X