nevrat cnm geçmiş olsun gerekli şeyleri doktorun yapmışşş korkma tatlım ilaca cvp veren ve bebeklerine zararı olmayan bişeyyyy
canım hiç telaş etme antibiyotikten sonra geçecektir. bende 2 kere idrar yolu enfeksiyonu geçirdim bol bol su iç. antibiyotiğide gece yatmadan önce iç en az 4-6 saat idrar torbanda kalsın daha etkili oluyor. geçmiş olsun canım...
nevra canım çok geçmiş olsun bitanem. demek karın ağrın bundanmış. ay hiç ummadık şeylerden hiç ummadık şeyler çıkıyor. canım druna üven sonuçta sana zararlı bişeyş vermez ve arkadaşların dediği gibi zorfa olsa bol bol su içki idrarla mikrobu atasın canım. allahın izni ile bu günlerde geçecek bitanem
Sağol cnm.....Evet wavycim ya bu çıktı ama keşke daha önce farkedilseydi bu kadar ilerlemeden,herşeyede normal deyip geçmemek lazımmış demekki bence her ağrı sızı önemsenmeli gebelikte.....iki dra gittim biri gaz sancısıdır dedi biri karnın genişliyodur dedi idrarda yanma olmadığı için konduramadılar halbuki bir idrar tahlili istenseydi bir hafta önce tedaviye başlayabilirdim ama yinede şükür Allaha ne diyim...Allah beterinden saklasın,inşallah bugünleride geçiricez....
Ben de şu anda antibiyotik kullanıyorum. Ben de hem enfeksiyon var hem de bebişler hızlı büyüdüğü için böbreklerimde büyüme yapmış çok ağrım vardı bir kaç gün önce ama ilaç kullandığımdan beri geriledi. Çok su içmeye çalışıyorum... sana da geçmiş olsun nevra-t
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?