• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamilelik testime bakar mısınız

birlani

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2024
76
11
3
21
Kızlar merhaba ben geçen ayın 16 sında etken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı ilişkimizin 5. Günüydü aynı gün kan vermeye gittik kanda çıkmadı 3 hafta geçti dün ablama o testi gçsterdim hamilesin tekrar yap dedi bugün yine yaptım 3 üde silik sizce var mı kesin mi?yarın kan vermeye gideceğim ama dayanamadım size de sormak istedim
3 dk içinde çift çizgi oldu

Eklentiler

• IMG_1308.jpeg
    IMG_1308.jpeg
    79,1 KB · Görüntüleme: 460
  • IMG_1313.jpeg
    IMG_1313.jpeg
    30,2 KB · Görüntüleme: 418
Merhaba şuan bende benzer birşey yaşadım. İlişkinin 5. Günü bende böyle silik gördüm sonucunuz nedir ?

Merhaba şuan bende benzer birşey yaşadım. İlişkinin 5. Günü bende böyle silik gördüm sonucunuz nedir ?
Dün gece tekrar yaptım tam kıpkırmızı net bir şekilde ikinci çizgiyi gördüm kasıklarımda ağrı var tam emin olmak için yarın hastaneye randevu aldım gideceğim %99 ihtimalle hamileyim canım istiyorsanız eğer size de nasip olur insallah🫶🏻

Dün gece tekrar yaptım tam kıpkırmızı net bir şekilde ikinci çizgiyi gördüm kasıklarımda ağrı var tam emin olmak için yarın hastaneye randevu aldım gideceğim %99 ihtimalle hamileyim canım istiyorsanız eğer size de nasip olur insallah🫶🏻
İlişikinin bugün 5,günü şaka gibi ama sabah yaptım çok net değildi . Renkleriyle oynadım bu şekilde oldu. İmkansız geliyor bana yani 5. Günü idrar da çıkması. Daha önce bebek denemesi yapmamıştık. Geçen ay da 4 gün geçikmem oldu pozitif gördüm testte aynı gün regli oldum. O zaman da deneme yapmadık anlamıyorum. 2 yaşında oğlum var kardeş istiyoruz umarım tutar. Oğlumdan önce 2 kimyasalım var. Korkuyorum

Eklentiler

• 3EA18B55-4CC7-4561-B05E-438ED9203101.jpeg
    3EA18B55-4CC7-4561-B05E-438ED9203101.jpeg
    70,9 KB · Görüntüleme: 344
  • 27363A48-4C0B-4B91-9CBF-4F4205DA59D9.jpeg
    27363A48-4C0B-4B91-9CBF-4F4205DA59D9.jpeg
    43,7 KB · Görüntüleme: 337
Arkadaslar bakarmısımısınız cok bılmiyorum testı yaptım ama 3 saat sonra silik cızgı olustu hamıle olma ihtımalım olmus olabılırmı sılık cızgının gecerlılıgı varmı cok ıstoyorum evlat sahıbı olmak rabbım tum evlat sahıbı olmak ıstiyenlere nasıp etsın🤲

Eklentiler

• IMG_2678.jpeg
    IMG_2678.jpeg
    124,4 KB · Görüntüleme: 254
Arkadaslar bakarmısımısınız cok bılmiyorum testı yaptım ama 3 saat sonra silik cızgı olustu hamıle olma ihtımalım olmus olabılırmı sılık cızgının gecerlılıgı varmı cok ıstoyorum evlat sahıbı olmak rabbım tum evlat sahıbı olmak ıstiyenlere nasıp etsın🤲
Merhaba ne yazık ki ilk 30 dk dam sonra görülen silik çizgiler kuruma çizgisi olarak değerlendirirlir yine de umutsuzluğa kapılmayım bir tane daha alıp deneyebilirsiniz benim günüme 5 vardı silik çizgi 3. Dk da çıkmıştı şuan 6+5 haftalığız çok şükür erken çıkması lazım yani umarım sizin de vardır belki de test yanıltıyordur allah nasip etsin ❤️

Kızlar merhaba ben geçen ayın 16 sında etken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı ilişkimizin 5. Günüydü aynı gün kan vermeye gittik kanda çıkmadı 3 hafta geçti dün ablama o testi gçsterdim hamilesin tekrar yap dedi bugün yine yaptım 3 üde silik sizce var mı kesin mi?yarın kan vermeye gideceğim ama dayanamadım size de sormak istedim
3 dk içinde çift çizgi oldu
Hayırlı olsun çok yüksek ihtimalle gebesin

Kızlar benim testimi de yorumlar mısınız lütfen

Eklentiler

• 1000066076.jpg
    1000066076.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 137
Back