• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamilelik belirtisi mi yoksa yumurtlama dönemimi sizce ?

Anlıyorum canım inşallah olur allahım kucsklarımızı boş koymasın o güzel duyguyu biz de tadalım inşallah

Morfolojinin engel olmadığını söylüyor doktorlar canım herkes bişey diyor gerçi
Nasıl olmuyormuş ben ne proflara gittim bir bilsen direk etkilediğini hamile kalsan dahi düşük yapacağını söylediler çünkü morfoloji sağlıklı ve hareketli spermi gösteriyor dünya kadar olsa ne yazar sağlıklı olmadıktan sonra 🤷🏼‍♀️

Nasıl olmuyormuş ben ne proflara gittim bir bilsen direk etkilediğini hamile kalsan dahi düşük yapacağını söylediler çünkü morfoloji sağlıklı ve hareketli spermi gösteriyor dünya kadar olsa ne yazar sağlıklı olmadıktan sonra 🤷🏼‍♀️
Haklısın canım da %0 morfoloji ile gebe kalanda var bu nasıl oluyor

Evet canım sol tarafta olmuştu zaten bebekte soldaydı iikisinde de
Ama sanki heveslendim gibi inşallah bu ay dileyen herkes hamile kalır inşallah inşallah şimdi sizle konuşkan sol tarafımda sanki değişik şeyler oluyor gibi hissettim muhtemelen psikolojik 😞👌🏻

Ama sanki heveslendim gibi inşallah bu ay dileyen herkes hamile kalır inşallah inşallah şimdi sizle konuşkan sol tarafımda sanki değişik şeyler oluyor gibi hissettim muhtemelen psikolojik 😞👌🏻
Hadi inşallah kuzum pozitif olalım

İnşallah kızlar herkes adet gününde sonra yazsın bakalım sonuçları belkide bizimde bu vesileyle hamile olsasımıx olur 🙏🏻

Kaynanamın dediği gibi ben kurak toprağım haklı sanırım kızıyorum ama. Sanki herkes hamile gibi sanki herkes bebek konusunu bana gıcıklığına konuşuyormuş gibi hissediyorum kafayı yedim sanırım
Canım o nasıl kelime öyle bir tırnağını yaratacak gücümüz yok kistin de tedavisi var yaklaşık bir sene 12 cm yakın kistle gezdim doktor en son ameliyat dedi başka birşey demedi.

Tabi ben ameliyat olmak istemedim.
2018 Ocak ayında hamile olduğumu öğrendim aynı doktora gittim doktor da şaşırdı kist tamamen yok olmuş dedi. Allah sana da sağlıklı evlat nasip etsin inşallah🙏 isteyen herkesin kucağını doldursun.

Canım o nasıl kelime öyle bir tırnağını yaratacak gücümüz yok kistin de tedavisi var yaklaşık bir sene 12 cm yakın kistle gezdim doktor en son ameliyat dedi başka birşey demedi.

2018 Ocak ayında hamile olduğumu öğrendim aynı doktora gittim doktor da şaşırdı kist tamamen yok olmuş dedi. Allah sana da sağlıklı evlat nasip etsin inşallah🙏 isteyen herkesin kucağını doldursun.
Aynen öyle rabbim yüzünüze bakmış darısı bizlere inşallah 🙏🏻

Maşallah canım inşallah bizede nasip olur

Back
X