- 3 Temmuz 2019
- 553
- 293
- 23
- 27
- Konu Sahibi patatessss
-
Ben gebeliğimi ağlayarak öğrenmiştim. Baş ağrısı, kasık ve bel ağrısı yüzüne. Ve akıntım fazla geliyordu. Bence 3, 4 gün daha bekleyip test yapın derim. Rabbim hayırlısını versin inşAllahAdetime 7 gün var her ay düzenli şekilde adet oluyorum her ayın 11 daha öncesi 2 idi fakat düşük yaptıktan sonra ayın 11 ilerledi ; belirttiğim gibi şuan 7 gün var ve 3 gündür inanılmaz baş ağırısı , her an midem bulanıyormuş hissiyatı yaşıyorum ve şeffaf kokusuz bir akıntım var ilk defa böyle bir şey yaşıyorum .. artık yumurtlamamı ? Yoksa gebelik belirtisi mi ? Anlayamadım .. karnımıda inanılmaz şiş hissediyorum .. sizler yumurtlama döneminde yada erken gebelik döneminde bu tarz şeyler yaşadınız mı acaba ? İlk defa erken adet olurumda diye korkmuyor değilim ..
Yaaa inşallah inşallahhhBen gebeliğimi ağlayarak öğrenmiştim. Baş ağrısı, kasık ve bel ağrısı yüzüne. Ve akıntım fazla geliyordu. Bence 3, 4 gün daha bekleyip test yapın derim. Rabbim hayırlısını versin inşAllah
Canım inşallah güzel haberler alırız ya ❣Bende merak ediyorum 5 gün var şeffaf şu gibi akinti oluyor merak ediyorum reglin yaklastigi için mi yoksa enfeksiyon falan mı acaba cevapları okuyayım bende
Ben dün test yaptım daha erken ama negatif çıktı 2 gebelik geçirdim ikisinde de erken ogrenmistim kendi adıma umutlu değilim ama sizin için inşallah bebek haberi gelir :)Canım inşallah güzel haberler alırız ya ❣
Aaa neden öyle diyorsunuz ki evlat sahibimisiniz acaba ?Ben dün test yaptım daha erken ama negatif çıktı 2 gebelik geçirdim ikisinde de erken ogrenmistim kendi adıma umutlu değilim ama sizin için inşallah bebek haberi gelir :)
Değilim canım 2 düşük yaptımAaa neden öyle diyorsunuz ki evlat sahibimisiniz acaba ?
Regl günüme 2 gün vardı test yapmıştım pozitif çıkmıştı. Belki yanlıştır diye. Regl m 2 gün geçtikten sonra kan tahlili verdim. Öyle öğrenmiştim.. Rabbim bu sevinci yaşatsın inşAllahYaaa inşallah inşallahhh ❣
Bana şuan nasıl umut oldunuz anlatamam var ya ... ilkinde hiç belirtim yoktu şuan böyleyim anlayamadımpeki öğrendiğinizde ne kadardı acaba
Aaa canım niye öyle diyorsun ya benimde düşüğüm var bende karamsarım ama Allahtan umut kesilir mi hiç ? Bir umut bekliyoruz .. siz ne kadardır deniyorsunuz .Değilim canım 2 düşük yaptım
Arada böyle karamsar oluyorum :)
Bakalim Mevlam neyler neylerse güzel eyler
Yaa inşallah bizlerde böyle oluruzRegl günüme 2 gün vardı test yapmıştım pozitif çıkmıştı. Belki yanlıştır diye. Regl m 2 gün geçtikten sonra kan tahlili verdim. Öyle öğrenmiştim.. Rabbim bu sevinci yaşatsın inşAllah
2.5 seneAaa canım niye öyle diyorsun ya benimde düşüğüm var bende karamsarım ama Allahtan umut kesilir mi hiç ? Bir umut bekliyoruz .. siz ne kadardır deniyorsunuz .
Bizimde 1,5 sene gerekli bütün testleri yaptırın ve duaya bırakın yerini eğer ki bizler umudumuz kırılırsa ne yaparız ama ben ne zaman olmuyor diyip vazgeçtim o ay hamile kalıp düşük yaptım en önemli olan nedeni sanırım ... benim ilk diye bakmadılar sizin baktılar mı acaba2.5 sene
Ben 15 gün önce test verdim hormon olsun karından ultrasonla bakıldı çok çok iyi değerler olduğunu şöylediler amh bakılsın istedim gerek olmadığını söylediler .. öyle bir şey kimse söylemedi bana bizler nasıl anlayabiliriz kist olduğunu acabaAynı durum bende de var ama kist olunca da bu şekilde oluyormuş
Yaptırdım canım tek kan pıhtılaşması düşük için sebep dediBizimde 1,5 sene gerekli bütün testleri yaptırın ve duaya bırakın yerini eğer ki bizler umudumuz kırılırsa ne yaparız ama ben ne zaman olmuyor diyip vazgeçtim o ay hamile kalıp düşük yaptım en önemli olan nedeni sanırım ... benim ilk diye bakmadılar sizin baktılar mı acaba
Amin inşallah bu ay belirtilerle hamile kalan bir arkadaşımız var bize örnek inşallah oluruz çünkü insan yoruluyor artık sanki birde herkes hamile gibi geliyor artık bana psikolojim mi bozuldu nolduYaptırdım canım tek kan pıhtılaşması düşük için sebep dedi
doktor normal gebe kalmam için bekleyecekmisiz Rabbim yardım eder inşallah hepimize :)
Bende bilmiyorum ki canım ama adetime 10 gün kala kasık ağrılarım başladı 4 gün var gebelik var mı bilmiyorum tabi büyük ihtimalle yoktur. Benim anlamadığım o zaman 10 gün kala kasık ağrısı normal bşey değilBen 15 gün önce test verdim hormon olsun karından ultrasonla bakıldı çok çok iyi değerler olduğunu şöylediler amh bakılsın istedim gerek olmadığını söylediler .. öyle bir şey kimse söylemedi bana bizler nasıl anlayabiliriz kist olduğunu acaba
Bende dün bebek sevmeye gittim 1 haftalikAmin inşallah bu ay belirtilerle hamile kalan bir arkadaşımız var bize örnek inşallah oluruz çünkü insan yoruluyor artık sanki birde herkes hamile gibi geliyor artık bana psikolojim mi bozuldu noldu
Canım öyle deme herkeste gebelik belirtileri farklı olabilir inşallah hamilesindirBende bilmiyorum ki canım ama adetime 10 gün kala kasık ağrılarım başladı 4 gün var gebelik var mı bilmiyorum tabi büyük ihtimalle yoktur. Benim anlamadığım o zaman 10 gün kala kasık ağrısı normal bşey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?