• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gebelik testime bakar mısınız

Acelyaa46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar adetime 14 gün var bu ay belirtilerim erken başladı ki normal âdet belirtileri gibi değil neyse her şey kokuyor burnuma halsizim sürekli uyumak istiyorum göğüslerim desen elim değmiyor uçları ağrıyor şüphelendim test yapayım dedim test artı med üstteki 3 gün önce yaptığım alttaki dün yaptığım üstte hiç kuruma çizgisi dahi yok ama alttakinde belli belirsiz çizgi olmuş sizce var mıdır tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi 🥹

Eklentiler

• IMG_0072.jpeg
    IMG_0072.jpeg
    188,1 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar adetime 14 gün var bu ay belirtilerim erken başladı ki normal âdet belirtileri gibi değil neyse her şey kokuyor burnuma halsizim sürekli uyumak istiyorum göğüslerim desen elim değmiyor uçları ağrıyor şüphelendim test yapayım dedim test artı med üstteki 3 gün önce yaptığım alttaki dün yaptığım üstte hiç kuruma çizgisi dahi yok ama alttakinde belli belirsiz çizgi olmuş sizce var mıdır tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi 🥹
Çok silik var gibi duruyor ama artımed çok yanıltıcı sonuç veriyor diyolar yarın başka bir test alıp deneyin bence. Bir de 14 gün kala sonuç çıkar mı bilemedim

canım üsttekinde de alttakinde de silik yalancı çizgi var lütfen artımed ve days doctor almayın paranıza ve duygularınıza yazık

Kaç günde bir adet oluyosunuz? Normal şartlarda adete 14 gün var olması demek henüz yumurtlama döneminde olduğumuz anlamına gelir

Kaç günde bir adet oluyosunuz? Normal şartlarda adete 14 gün var olması demek henüz yumurtlama döneminde olduğumuz anlamına gelir
Aşkım ben 30-35 günde bir oluyorum pcosluyum mesele bu ay takip ettim adetim bitti 4 gün sonra yumurtlamam başladı ovülasyon testiyle takip ettim piki gördüm şu an yumurtlamam falan bitti

Back
X