• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testime bakar mısını?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır beta hormonu idrar da geç belli oluyormuş zaten bide bata var yine iyi çıkmış bence .benimde bugün adet günüm ama olmadım bakalım testte yapmadım
Haklısın cnm ıste ıkı dusukolunca korkuyor ınsan acaba mı dıye. Rabbıme teslımız hakkımızda hayırkı olanı versın Rabbım. Sende sabah test yap ınsallah guzelsonuclar alırsın cnm, haber ver bızede

Haklısın cnm ıste ıkı dusukolunca korkuyor ınsan acaba mı dıye. Rabbıme teslımız hakkımızda hayırkı olanı versın Rabbım. Sende sabah test yap ınsallah guzelsonuclar alırsın cnm, haber ver bızede
Evde test yaptım iki çizgi çıktı ama hastaneye kan vermeye gitmedim biraz bekleyim diyorum .sen naptın canım verdin mi kan

Evde test yaptım iki çizgi çıktı ama hastaneye kan vermeye gitmedim biraz bekleyim diyorum .sen naptın canım verdin mi kan
Bugun verdim yarin cikicak persembede vericem artis icin. İnsallah bir sorun cikmaz sende ver cnm. İnsallah sorunsuz hamilelik geciririz

Back
X