• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gebelıkte mantar ve ketoral fitil acil yardım

melis92

cnm eşim ve minik kuzumuz
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
43
0
16
Siirt
meraba kızlar 17 haftalık gebeyım bugun doktora muayene oldum yogun peynırkesiği akıntım var ve doktor mantar oldugunu soledı ve ketoral fitil verdi.ama prospektüsünü okudugumda içinde gebelıkte kullanılmasının bebek ıcın zararlı olabılıecegı yazıyo cok yogun akıntım ve kasıntım ve agrım var kasıklarımda ama bu yuzden ama ılacı kullanmaya korkuorum bu ilacı kullannan varmı gebelıkte yardım edin lütfen kızlar sizce kullanmalımıyım

Melis92 bende gebeligin ilk ayinda mantar problemi yasadim.
Yurtdisinda yasiyorum ve doktorum gebelikte kullanilabilecek bir fitil verdi.(ismi monistat idi)
Ilk 2 gun okadar cok yanma problemi yasadim ki fitilden sonra dayanamadim, fakat 3. gun sikayetlerim azaldi.
Yani sizde iyi bir doktora danisarrk gebelikte kullanabileceginiz bir fitil ogrenebilirsiniz.
Ve fitil kullanana kadar 1 lt suyun icine 1 yemek kasigi sirke ekleyip, kaynatip sonra sogutup bu suyla genital bolgenizi yikayabilirsiniz.
Ben faydasini gormustum, acil sifalar diliyorum, umarim en kisa surede iyilesirsiniz, sevgiler.

Melis92 bende gebeligin ilk ayinda mantar problemi yasadim.
Yurtdisinda yasiyorum ve doktorum gebelikte kullanilabilecek bir fitil verdi.(ismi monistat idi)
Ilk 2 gun okadar cok yanma problemi yasadim ki fitilden sonra dayanamadim, fakat 3. gun sikayetlerim azaldi.
Yani sizde iyi bir doktora danisarrk gebelikte kullanabileceginiz bir fitil ogrenebilirsiniz.
Ve fitil kullanana kadar 1 lt suyun icine 1 yemek kasigi sirke ekleyip, kaynatip sonra sogutup bu suyla genital bolgenizi yikayabilirsiniz.
Ben faydasini gormustum, acil sifalar diliyorum, umarim en kisa surede iyilesirsiniz, sevgiler.

cok tesekkur ederım gıttıgım doktor bu fıtılı yazdıktan snra ayrı bı kadın dogum doktoruna tekrardan danıstım fitilin bı zararı olmadıgını kullanabılcagımı soledı.ama ilac prospektusunde bebege zaralı olabılır dıyo bu aklımı cok karıstırdı gercktn .sirkeyi denedım faakat pek faydasını gormedım sanıırm mantarım ılerı derecede baya yogun akıntılarım kasıntılarım var.tekrardan teskkur ederım yardımların ıcın umarım en kısa surede atlatırım

Insallah en kisa surede atlatirsiniz, gebelikte daha sIk rastlaniyor mantar rahatsizligina malesef.
Ben 1 hafta kullanmistim fitili fakat kullandigim fitil gebelerin kullanimina uygundu.
Tekrar acil sifalar diliyorum, saglika kalin..

Back