- 22 Ağustos 2024
- 126
- 26
- 13
- 25
- Konu Sahibi birgebelikseruveni
-
Yumurtlama uzerınden 1 hafta gecmemıs. Yumurtlama 4 undeymiş 2 gün gecmiş:)Selam kızlar 1aralıkta yumurtlama başladı 2 aralıkta ve 3 aralıkta pikti 4 aralıkta çatladı ve hergün 5 Aralık'a kadar cinsel ilişki oldu yumurtam sol taraftaydı ve dünden itibaren kasık ağrım sol tarafta fazla ve bacağıma vuruyor karnım ağrıyor sizce gebelik belirtisi olabilir mi çok erken ama yumurtlama üzerinden 1 hafta geçti yardımcı olursanız sevinirim
Pikten kaç gün sonra olmuştu ağrı adet olucakmışım gibi hissediyorumGebeliğimi öğrenmeden önce benimde bi gece sadece sabaha kadar ağrıdı uyuyamadım bacağıma vurmuştu
2-3 gün sonra erken gebelik testi yapın. 10 gün geçince çıkıyor bazen benim çıkmıştıSelam kızlar 1aralıkta yumurtlama başladı 2 aralıkta ve 3 aralıkta pikti 4 aralıkta çatladı ve hergün 5 Aralık'a kadar cinsel ilişki oldu yumurtam sol taraftaydı ve dünden itibaren kasık ağrım sol tarafta fazla ve bacağıma vuruyor karnım ağrıyor sizce gebelik belirtisi olabilir mi çok erken ama yumurtlama üzerinden 1 hafta geçti yardımcı olursanız sevinirim
Yumurtlama uzerınden 1 hafta gecmemıs. Yumurtlama 4 undeymiş 2 gün gecmi
Ben yanlış yazmışım canım sence bu adet olacakmış gibi his veya ağrı neyden kaynaklı olabilirYumurtlama uzerınden 1 hafta gecmemıs. Yumurtlama 4 undeymiş 2 gün gecmiş:)
Biraz daha bekleyip yapıcam hiç böyle ağrım olmamıştı adet olucakmışım gibi his geliyor karnıma vuruyor kasık ağrısı filan2-3 gün sonra erken gebelik testi yapın. 10 gün geçince çıkıyor bazen benim çıkmıştı
Yani cahil demek sanki olmadı ama cevabın için mersiBen de cahilken bu konudan açmıştım.Öyle bir şey yok. Hamile olmadığım aylarda kafayı yedim her belirtiyi yaşadım. Her seferinde de bu sefer çok farklı diyodum. Ama hamile kaldığım ay asla belirtim yoktu. Hoplayıp zıplıyodum bile 2. Tüp bebek içn regl olmayı bekliyodum.
Testin silikleştiği günün 1 gün öncesi yumurtlama kabul ediliyor normalde. Program filan da öyle alıyor Femometer uygulaması kullanıyorum da. Silikleştiği günün 1 gün öncesinden başlayarak sayın 10-12.gün erken gebelik testi yapınBiraz daha bekleyip yapıcam hiç böyle ağrım olmamıştı adet olucakmışım gibi his geliyor karnıma vuruyor kasık ağrısı filan
Durumu anlatabilen başka kelime bulabilseydim onu kullanırdım.Yani cahil demek sanki olmadı ama cevabın için mersi
Teşekkür ederim canım ❤Testin silikleştiği günün 1 gün öncesi yumurtlama kabul ediliyor normalde. Program filan da öyle alıyor Femometer uygulaması kullanıyorum da. Silikleştiği günün 1 gün öncesinden başlayarak sayın 10-12.gün erken gebelik testi yapın
Anladım canım zaten adetime 5 gün var sabredicez bakalımBende böyle düşünüyordum regl oldum. Belirtileri çok benzer çözemiyoruz bazen. O kadar kısa zamanda gebelik belirtisi hissetmek çok zor
Predictor testin yanlış çıkma ihtimali çok az. İstersen bu testi al yapAnladım canım zaten adetime 5 gün var sabredicez bakalım
Çatlama olalı 4 gün oluyor çıkmaz heraldePredictor testin yanlış çıkma ihtimali çok az. İstersen bu testi al yap
Yok çıkmaz çatlamadan sonra 14. Günde cıkar. Belirtiler de zaten öğrenene kadar olmaz. Hayırlı sonuc alırsınız umarımÇatlama olalı 4 gün oluyor çıkmaz heralde
Amin teşekkür ederim ❤Yok çıkmaz çatlamadan sonra 14. Günde cıkar. Belirtiler de zaten öğrenene kadar olmaz. Hayırlı sonuc alırsınız umarım
bişi sorucam bende size regl im normalde düzensizdir geç gelir biraz ama bu sefer çok fazla gecikme oldu 80 gün2-3 gün sonra erken gebelik testi yapın. 10 gün geçince çıkıyor bazen benim çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?