• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar döllenme ağrısı olabilir mi

birgebelikseruveni

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2024
126
26
13
25
Selam kızlar 1aralıkta yumurtlama başladı 2 aralıkta ve 3 aralıkta pikti 4 aralıkta çatladı ve hergün 5 Aralık'a kadar cinsel ilişki oldu yumurtam sol taraftaydı ve dünden itibaren kasık ağrım sol tarafta fazla ve bacağıma vuruyor karnım ağrıyor sizce gebelik belirtisi olabilir mi çok erken ama yumurtlama üzerinden 1 hafta geçti yardımcı olursanız sevinirim

Selam kızlar 1aralıkta yumurtlama başladı 2 aralıkta ve 3 aralıkta pikti 4 aralıkta çatladı ve hergün 5 Aralık'a kadar cinsel ilişki oldu yumurtam sol taraftaydı ve dünden itibaren kasık ağrım sol tarafta fazla ve bacağıma vuruyor karnım ağrıyor sizce gebelik belirtisi olabilir mi çok erken ama yumurtlama üzerinden 1 hafta geçti yardımcı olursanız sevinirim
Yumurtlama uzerınden 1 hafta gecmemıs. Yumurtlama 4 undeymiş 2 gün gecmiş:)

2-3 gün sonra erken gebelik testi yapın. 10 gün geçince çıkıyor bazen benim çıkmıştı 🙏🏼

Ben de cahilken bu konudan açmıştım. 🥹 Öyle bir şey yok. Hamile olmadığım aylarda kafayı yedim her belirtiyi yaşadım. Her seferinde de bu sefer çok farklı diyodum. Ama hamile kaldığım ay asla belirtim yoktu. Hoplayıp zıplıyodum bile 2. Tüp bebek içn regl olmayı bekliyodum.

Ben de cahilken bu konudan açmıştım. 🥹 Öyle bir şey yok. Hamile olmadığım aylarda kafayı yedim her belirtiyi yaşadım. Her seferinde de bu sefer çok farklı diyodum. Ama hamile kaldığım ay asla belirtim yoktu. Hoplayıp zıplıyodum bile 2. Tüp bebek içn regl olmayı bekliyodum.
Yani cahil demek sanki olmadı ama cevabın için mersi

Biraz daha bekleyip yapıcam hiç böyle ağrım olmamıştı adet olucakmışım gibi his geliyor karnıma vuruyor kasık ağrısı filan
Testin silikleştiği günün 1 gün öncesi yumurtlama kabul ediliyor normalde. Program filan da öyle alıyor Femometer uygulaması kullanıyorum da. Silikleştiği günün 1 gün öncesinden başlayarak sayın 10-12.gün erken gebelik testi yapın 🌿

Bende böyle düşünüyordum regl oldum. Belirtileri çok benzer çözemiyoruz bazen. O kadar kısa zamanda gebelik belirtisi hissetmek çok zor

2-3 gün sonra erken gebelik testi yapın. 10 gün geçince çıkıyor bazen benim çıkmıştı 🙏🏼
bişi sorucam bende size regl im normalde düzensizdir geç gelir biraz ama bu sefer çok fazla gecikme oldu 80 gün
ve regl oldum sandığım gün leke geldi diğer gün çok az bi akıntı kahverengi aradan 5 gün geçtikten karnımda bi basınç hissetim bişi varmış gibi değişikti anlamadım sonra ardından kasıklarımda karnımın sağında solunda belimde batma hissi bıçak saplanır giibi aşırı şiddetli değil ama var o ağrılar sonra beyaz akıntı artışı olmaya başladı benim önceden kistim varken ağrım oluyordu çok hafif ama ilk defa adetimde bile olmazken ilk defa böle ağrılarım oldu çok garip hissediyorum testimde bi hafta önce nefatifti idrar ve kan idrar enfeksiyonu sandım ama kaşıntı yanma falan yok acaba hanilemiyim

Back
X