- 14 Kasım 2024
- 22
- 6
- 1
- 26
- Konu Sahibi tatlisbirkiz
-
Ben sadece tahmin ettim bacak arasında çıkıtı var gibi geldi. Doktor ne dedi? Gönlündeki olur inşallahYaaaa
Ben hep kız bekliyodum
Tatlım doktor birşey söylemedi 2 hafta sonra söyliycek . O çıkıntı bana kordon veya gölge gibi geldiBen sadece tahmin ettim bacak arasında çıkıtı var gibi geldi. Doktor ne dedi? Gönlündeki olur inşallah
Olabilir yani uzman değilim sadece tahmimde bulundumTatlım doktor birşey söylemedi 2 hafta sonra söyliycek . O çıkıntı bana kordon veya gölge gibi geldi
Kac haftalıksınız doktor söylemedimi
Benimde bebegimin detaylı ultrasonda kendini gösterdi bacak arasında bi cıkıntı gördüm kesin erkek sandım ama farklı acıdan bakıncada bir sey gözükmüyordu gördügüm sey kordon du galiba cünkü bebegim kızTatlım doktor birşey söylemedi 2 hafta sonra söyliycek . O çıkıntı bana kordon veya gölge gibi geldi
Erkek bence, çıkıntıdan ziyade vajinayı anımsatan 3 çizgi de görünmüyor. Tok tok duruyor bacak arası
13 haftalık , 2 hafta sonra söyliycekmişKac haftalıksınız doktor söylemedimi
Yaaa inşAllah kızdır , sağlıklı olması önemli tabii de , kız annesi olmak istiyorumBenimde bebegimin detaylı ultrasonda kendini gösterdi bacak arasında bi cıkıntı gördüm kesin erkek sandım ama farklı acıdan bakıncada bir sey gözükmüyordu gördügüm sey kordon du galiba cünkü bebegim kız
İnşallahhhhhbence kız
Iyi ben 20 de ögrendim13 haftalık , 2 hafta sonra söyliycekmiş
Ne gibi belirtilerin vardı tatlım ?Iyi ben 20 de ögrendim
Baslarda diyodum kesin erkek olacak sonradan rüyalarımda kız bebek gördüm erkekte gördüm ama ilk zamanlar hep kız gördümNe gibi belirtilerin vardı tatlım ?
Benim yüzük testimde sağa sola hareketlenmeler oluyorBaslarda diyodum kesin erkek olacak sonradan rüyalarımda kız bebek gördüm erkekte gördüm ama ilk zamanlar hep kız gördümultrasonda 16-17 de söylüyorlar almanyada yasıyorum bilseydim kan testi erkenden yapardim daha erken ögrenirdim İşte kız cocuk olunca basenden kilo alınır saç cansızlıgı yüzük testide hep yuvarlak gösterdi 16. Haftada bebek kendini göstermiyo dedi doktor kızlar utangac olur göstermezmiş cogu batıl inanc ama tuttu
Iyi ben 20 de ögrendim
bence kız
Bence erkek
Ben erkeğe benzettim ama emin değilimAynı durum bende de var12 haftalıkken kız dendi bacak arası boştu 15 haftalık şu an da bacak arasında göbek kordonu varmış ama erkek olabilir dedi emin konusamadi renkli doopler ile baktı resmi ekledim sizce erkek mı kordon mu aradaki
Erkek gibi benzettim ama tabii emin değilim canımAynı durum bende de var12 haftalıkken kız dendi bacak arası boştu 15 haftalık şu an da bacak arasında göbek kordonu varmış ama erkek olabilir dedi emin konusamadi renkli doopler ile baktı resmi ekledim sizce erkek mı kordon mu aradaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?