- Konu Sahibi tatlisbirkiz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bu defa belli oluyor sanırımmmm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi tatlisbirkiz
Bence erkek
YaaaaBence erkek
Ben hep kız bekliyodum
Ben sadece tahmin ettim bacak arasında çıkıtı var gibi geldi. Doktor ne dedi? Gönlündeki olur inşallahYaaaa
Ben hep kız bekliyodum
Tatlım doktor birşey söylemedi 2 hafta sonra söyliycek . O çıkıntı bana kordon veya gölge gibi geldiBen sadece tahmin ettim bacak arasında çıkıtı var gibi geldi. Doktor ne dedi? Gönlündeki olur inşallah
Olabilir yani uzman değilim sadece tahmimde bulundumTatlım doktor birşey söylemedi 2 hafta sonra söyliycek . O çıkıntı bana kordon veya gölge gibi geldi
Kac haftalıksınız doktor söylemedimiEki Görüntüle 3528360 Tecrübeli annelerim Cinsiyet olarak ne görüyorsunuz ?
Benimde bebegimin detaylı ultrasonda kendini gösterdi bacak arasında bi cıkıntı gördüm kesin erkek sandım ama farklı acıdan bakıncada bir sey gözükmüyordu gördügüm sey kordon du galiba cünkü bebegim kızTatlım doktor birşey söylemedi 2 hafta sonra söyliycek . O çıkıntı bana kordon veya gölge gibi geldi
Erkek bence, çıkıntıdan ziyade vajinayı anımsatan 3 çizgi de görünmüyor. Tok tok duruyor bacak arası sağlıcakla gelsin inşallahEki Görüntüle 3528360 Tecrübeli annelerim Cinsiyet olarak ne görüyorsunuz ?
13 haftalık , 2 hafta sonra söyliycekmişKac haftalıksınız doktor söylemedimi
Yaaa inşAllah kızdır , sağlıklı olması önemli tabii de , kız annesi olmak istiyorumBenimde bebegimin detaylı ultrasonda kendini gösterdi bacak arasında bi cıkıntı gördüm kesin erkek sandım ama farklı acıdan bakıncada bir sey gözükmüyordu gördügüm sey kordon du galiba cünkü bebegim kız
bence kız
İnşallahhhhhbence kız
Iyi ben 20 de ögrendim13 haftalık , 2 hafta sonra söyliycekmiş
Ne gibi belirtilerin vardı tatlım ?Iyi ben 20 de ögrendim
Baslarda diyodum kesin erkek olacak sonradan rüyalarımda kız bebek gördüm erkekte gördüm ama ilk zamanlar hep kız gördüm ultrasonda 16-17 de söylüyorlar almanyada yasıyorum bilseydim kan testi erkenden yapardim daha erken ögrenirdimİşte kız cocuk olunca basenden kilo alınır saç cansızlıgı yüzük testide hep yuvarlak gösterdi 16. Haftada bebek kendini göstermiyo dedi doktor kızlar utangac olur göstermezmiş cogu batıl inanc ama tuttuNe gibi belirtilerin vardı tatlım ?
Benim yüzük testimde sağa sola hareketlenmeler oluyorBaslarda diyodum kesin erkek olacak sonradan rüyalarımda kız bebek gördüm erkekte gördüm ama ilk zamanlar hep kız gördüm ultrasonda 16-17 de söylüyorlar almanyada yasıyorum bilseydim kan testi erkenden yapardim daha erken ögrenirdimİşte kız cocuk olunca basenden kilo alınır saç cansızlıgı yüzük testide hep yuvarlak gösterdi 16. Haftada bebek kendini göstermiyo dedi doktor kızlar utangac olur göstermezmiş cogu batıl inanc ama tuttu
Saçlarım , cildim , yüzümde sivilceler iğrenç bi çirkin insana dönüştüm
Çok iştahım yok ama tuzlu , tatlı , ekşi ayırt etmiyorum yiyorum hepsini
Aynı durum bende de var 12 haftalıkken kız dendi bacak arası boştu 15 haftalık şu an da bacak arasında göbek kordonu varmış ama erkek olabilir dedi emin konusamadi renkli doopler ile baktı resmi ekledim sizce erkek mı kordon mu aradaki
Iyi ben 20 de ögrendim
bence kız
Eki Görüntüle 3528360 Tecrübeli annelerim Cinsiyet olarak ne görüyorsunuz ?
Bence erkek
Eklentiler
- IMG_20241231_090428.jpg159,3 KB · Görüntüleme: 14
- IMG_20241231_090416.jpg202,4 KB · Görüntüleme: 13
- IMG_20241231_085130.jpg25,7 KB · Görüntüleme: 13
- IMG_20241231_085045.jpg138,4 KB · Görüntüleme: 12
- 202412301431470008OB.JPG89,2 KB · Görüntüleme: 12
- 202412301417270002OB.JPG73,8 KB · Görüntüleme: 13
Ben erkeğe benzettim ama emin değilimAynı durum bende de var 12 haftalıkken kız dendi bacak arası boştu 15 haftalık şu an da bacak arasında göbek kordonu varmış ama erkek olabilir dedi emin konusamadi renkli doopler ile baktı resmi ekledim sizce erkek mı kordon mu aradaki
Erkek gibi benzettim ama tabii emin değilim canımAynı durum bende de var 12 haftalıkken kız dendi bacak arası boştu 15 haftalık şu an da bacak arasında göbek kordonu varmış ama erkek olabilir dedi emin konusamadi renkli doopler ile baktı resmi ekledim sizce erkek mı kordon mu aradaki